Otthoni szóda készítőkről vélemény? Jobban megéri mint az ásványvíz vagy felesleges pénzkidobás?
Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 17:09
1/6 anonim válasza:
Én az otthoni szódát csak az autoszifonnal ismerem, az ásványvizet csak ezzel tudom összemérni.
Az ásványvízzel az a probléma, hogyha kinyitod, a felétől már mintha sima vizet innál, valahogy elmegy belőle a buborék.
A szifonnál viszont végig erős.
Gondolom a szódagépnél is ez van.
2/6 anonim válasza:
... és még hallani olyasmit is, hogy a rendszeres ásványvíz fogyasztás káros, a forrásvíz lenne az igazi.
3/6 anonim válasza:
Nekünk van, egy nagy patron van benne, azzal sokáig működik.
Leginkább ízlés és stílus kérdése, ki mit szeret. Nekem tetszik.
4/6 anonim válasza:
Otthoniba be lehet keverni bármilyen szörpöt.
A patonok kezelése elég idegesítő tud lenne. csere, van-e még, elgurul, nincs meg mind akkor nem veszik vissza stb.
5/6 anonim válasza:
Nem beszélve a fröccs készítésről...!
Borba ásványvizet?...pfff!
Csak szódát!
=D
6/6 anonim válasza:
#4 nekünk olyan van amibe akkora a patron ami 3-4 hónapig kitart, ez már nem arégi szódás szifon®
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!