A szobanövényünk (nem tudom a nevét) levelein cukros ragacs termelődik. Mi ez, és mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 19:12
1/6 anonim válasza:
Jó lenne róla egy kép... :)
A diffenbachiákról tudom, hogy a levelein szirupos állagú nedvet termelnek. Az enyém is ezt csinálja, ha jól érzi magát. Semmit sem lehet tenni ellene.
Ha neked is diffenbachiád van, akkor fontos tudnod, hogy nagyon mérgezőek. Úgy tudom, hogy a nedvétől súlyos esetben meg is lehet vakulni. Emiatt kicsi gyerek vagy macska mellé nem való.
2/6 A kérdező kommentje:
Olyan, mint egy fa, apró kis levelei vannak...
2010. jún. 13. 20:03
4/6 A kérdező kommentje:
És mit csináljak vele?
2010. jún. 13. 20:55
5/6 anonim válasza:
Vagy erős vízsugárral lemosod,és ha nem múlik,akkor a virágosnál,vagy nagyáruházban kapható flakonos spray levéltetűírtó.
6/6 anonim válasza:
Az ficus benjamin lehet.
Tényleg tetves lehet. Az előző leírta, hogy mit tegyél. Én is ezt ajánlanám.
Azért mielőtt lefújod bármi permettel, pakold el mellőle a dolgokat vagy vidd ki a ficust.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!