Hova érné meg költözni olyan embernek, aki nyugis életet szeretne?
A párommal kezdünk besokallni a rohanó, kilátások nélküli stresszes élettől..
Nem akarjuk halálra keresni magunkat, nem akarunk luxust, annyi igényünk van, hogy biztonságos legyen az adott ország (gondolok itt a bűnözésre, betegségekre, természeti katasztrófákra, mindenre), hogy ne kelljen félni, hogy hónap végére éhezni-fázni fogunk, vagy nem lesz hol lakni.
Igazából az álom egy kis házikó valami erdős-tavas-hegyes szép tájon, napsütéses helyen, pár csirke, saját termesztésű zöldség-gyümölcs, ilyesmik.
Tudom, hogy ez elég álomszerű, és hogy valamit azért csak kell dolgozni, de a lehető leginkább szeretnénk függetlenedni a fogyasztói társadalomtól, esetleg egy pici saját vállalkozással (páromnak van olyan végzettsége amire a bolygó bármelyik pontján szükség lehet, szóval tudunk nyitni saját vállalkozást, és van némi alaptőkénk is), részmunkaidőben, vagy ilyesmi.
Hol van erre lehetőség?
Szerintetek hol lehet a legnyugisabban és közben a legbiztosabban élni?
Ó!
"Haza akartam, hazajutni végül,
ahogy megjött ő is a Bibliában.
Irtóztató árnyam az udvaron.
Törődött csönd, öreg szülők a házban.
S már jönnek is, már hívnak is, szegények
már sírnak is, ölelnek botladozva.
Visszafogad az ősi rend.
Kikönyöklök a szeles csillagokra – "
izland es lehetnek full alkoholistsk, az ev felet sotestegben a masik felet vilagossagbantoltve plusz meg a jo kis hideg
en indoneziaba vagy sri lankara mennek, europaban nem lehet mar normalisan elni
Ezt itthon is megteheted, számtalan falu van csak körül kell járnod a témát. Akár még az agglomerációban is lehet ilyen, nem tudom én Gy-M-S megyében lakom egy általad álmodott faluban, de már kezd tele lenni vele a hócipőm.
Izlandon , Finnország ja, egy lyukat tudsz bérelni havi 4000000-ért, minden drágább és még a nyelv sem megy, viel Spaß az ötletadóknak!
Magyarországi kis faluban lakunk, de ez katasztrófa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!