Hogyan tudom lehűteni a szobámat (lágkondi nélkül)? Van ventillátor meg párologtato. Egyiksem hatásos.28fok van nálam:S
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 10:25
11/22 anonim válasza:
Szerintem ilyen melegben nem is szabad ablakot nyitani ki,ez az elsö.Igy probáld ki a ventilátort a vizes tállal.
12/22 anonim válasza:
Minek a szobát hűteni? Neked van meleged :) Teríts magadra egy vizes törölközőt, vagy vegyél fel egy vizes pólót, vizsgaidőszakban nálam bejött (úgy 36 fok lehetett a szobánkban jobb napokon)
13/22 anonim válasza:
Csináld azt hogy éjjel kinyitod az ablakodat. Utána reggel olyan fél 7 óra fél8 körül felkelsz, behúzod a függönyöket,becsukod az ablakodat,szobaajtót is ha esetleg az ajtóval szemben van 1 ablak. ez nekem bevált.=)
14/22 anonim válasza:
Ebédre voltunk hivatalosak. Az asztalon volt néhány műanyag palackban lefagyasztott víz - szerintem hatásos.
15/22 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok köszi válaszokat! minden este nyitva van az ablka, bár most az idö kedvezö legalább is itt nálunk most nincs kánikula! kiprobáltam de nem vált be ez: van párologtatom mert elég száraz a levegö nálam, jégkockás vizet tettem bele mögé ventilátor. hát fu olyan fülledt lett azota nem csinok semmit csak huzatot ha jár a szél
2010. jún. 19. 17:43
16/22 anonim válasza:
szárazjég vagy folyékony nitrogén:D
17/22 anonim válasza:
"hát fu olyan fülledt lett azota nem csinok semmit csak huzatot ha jár a szél"
XD háááát, én megmondtam...
(VIIIIIGYÁÁÁÁZZZZ a párásítással, mert párás levegőben a tested nem tud (annyira) párologtatni, és így hűteni magát! Lehet, hogy szarabb (melegebb) hőérzeted lesz!
A válasz megírásának időpontja: 06-12 11:07)
Nem tudom árnyékolásod van? Én anno átmenetileg celluxszal alufóliát ragasztottam az ablakra. Sötét volt, de hűvös(ebb).
18/22 A kérdező kommentje:
van redöny azt leszoktam huzni vagy ha tanulok kb 20centire felhuzom h lássak is. miniventilátorunk van tescoba vettük kb egy kisebb müanyag tálba teszek vizet vagyis ha tennék vizet az mennyi idöre lenne elég?
2010. jún. 19. 21:57
19/22 anonim válasza:
Az árnyékolás tényleg hatásos lehet. Nekem sajnos egy támfal van másfél méterre az ablakomtól, úgyhogy nem nagyon süt be a nap, így nyáron is hűvös a szobám. Másik megoldás, ha hideg színre (kék, zöld) fested a szobát, így a hőérzeted változik. A szomszédos iroda zöld, az enyém sárga, és legalább öt fok különbséget érzek, ha átmegyek. Attól is hűvösebbnek érzed a szobát, ha nincs túl sok bútor. Ha nagyon meleged van, tegyél a nyakadba vizes törülközőt, a banyakóros kolléganőim mindig azt csinálják.
20/22 A kérdező kommentje:
zöld a szobám!=) köszi h irtál
2010. jún. 21. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!