Létezik elemes vagy elektromos illóolaj párologtató?
Fontos lenne a mobilitás miatt ott ahol nem tudok gyertyával párologtatni.
Elsősorban elemes, esetleg hálózatról (230V) működő is érdekel. És mindenképpen illóolaj párologtató, mert abból lehet természetes alapanyagokat venni, a spray illatosítók utántöltése meg drága és nem is olyan kellemes.
ma 12:43
Köszönöm, de valami olcsóbb és kisebb megoldás érdekel. Akár olyan is ami konnektorba dugható csak saját olaj csepegtethető bele. Persze az elemes lenne a legjobb.
ma 12:54
Köszönöm, azt ismerem. Nekem kimondottan illóolajhoz kellene, abba meg szerintem nem rakható.
ma 13:03
Az illat a lényeg. Nem mindenhol tudom használni a mécses változatot. (pl. munkahely) És szeretném olyan helyen is használni, ahol nem tudok folyamatosan oda figyelni a lángra.
Húha, hát, szerintem nincs olyan, amit Te keresel. Egyébként totálisan egyet értek abban, hogy a drogériákban kapható illatosítók a 100%-os illóolajok nyomába sem érnek.
Esetleg még azt az ötletet tudom ajánlani, hogy egy nedves vattadarabra csepegtess illóolajat, és tedd a fűtőtest közelébe.
ma 13:13
Pont ezt csináltam 2 napja a toalettünkbe. Egy szivacsra csepegtettem és azóta is ontja magából. Csak az nem túl elegáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!