Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi ideig él egy százlábú?

Mennyi ideig él egy százlábú?

Figyelt kérdés
Bejött egy óriási százlábú a lakásba, és rettegésben telnek miatta a mindennapjaim.
2010. jún. 10. 23:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Nyugi! A százlábúak legfeljebb 6 évig élnek...

[link]

2010. jún. 11. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:
37%

óó te szegény rettegésben tart egy borzalmas százlábú, a saját otthonodban ez BORZALMAS!!!!

Jól gondolod, h az az egyetlen megoldás, hogy megvárod, amíg meghal végelgyöngülésben, addig meg sajna rettegned kell a lakásban :S Esetleg valamelyik rokonod befogad az elkövetkezendő hat évre, mert együtt élni egy 100 lábúval azért embertelenség......talán ráléphetnél, vagy megfogod és kirakod a lakásból....á de nem ....ez túl durva....egy ilyen szörnyeteggel kontaktusba lépni....

2010. jún. 11. 00:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már bunkók, én is fosnék, ha bejönne egy giga százlábú a lakásba. Kérd meg valamelyik szomszédodat, hogy ölje meg, de szerintem ne várd meg, míg végelgyengülésben elhuny..
2010. jún. 11. 01:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem értem a többesszámot... csak leírtam, hogy max 6 év, és a százlábú feldobja mind a száz apró talpacskáját, de még mellékeltem egy részletes wikis leírást is.

De persze egy papucs mindent megoldhat, amennyiben nem vagy tibeti buddhista szerzetes;-P

2010. jún. 11. 01:23
 5/10 anonim ***** válasza:
En attol a wikipedia cikktol kishijan sikitofraszt kaptam:D
2010. jún. 11. 01:32
 6/10 anonim ***** válasza:

00.20-asnál nem mondhattam volna szebben.

képzeld, én meg találkoztam egy hatalmas csótánnyal, mégsem kaptam tőle sírógörcsöt, hiába vagyok lány. ja, és azzal szerencsém van, mert csak 6 hónapig él, és még csótányirtót sem átalottam venni... :P

2010. jún. 11. 07:05
 7/10 anonim válasza:
Én jobban félnék, ha egy hatalmas pók jött volna be.. Na akkor én tuti nem maradnék meg a lakásban. Százlábútól, hernyóktól, gilisztáktól, bogaraktól nem félek. A fülbemászó gusztustalan egy állat még.
2010. jún. 11. 07:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de miért nem keresed meg és fújod le valamivel, ha már le nem mered ütni?

Ha nincs szerencséd, kifogtál egy olyat, ami 15 évig éldegél majd veled és egyre nagyobb lesz :)

2010. jún. 11. 08:29
 9/10 A kérdező kommentje:

Jézusatyaúristen Szentjózsef:O

Az volt, hogy anyukám ment el, kinyitotta az ajtót, a százlábú meg befutott a lépcsőházból, és valahova elbújt. De úristen de amíg alszom, lehet, hogy ott szaladgál rajtam, meg végigmászik a fejemen, meg bemászik az orromba jézusomjézusomatyaúristen. De ha meglátnám, és hozzám érne akkor egészenbiztosan szörnyethalnék.

Egyszer a nyaralónkban volt egy a plafonon, olyan nagyon nagyon ilyesztő óriási hosszúlábú és nem tudtam kimenni a szobából, mert az aljó fölött volt, és féltem, hogy rámugrik, ezért 20 percig sikítottam, mire leporszívózták, még mindig sokkhatás alatt vagyok, pedig 1 éve volt. De jézusatyaúristen, a százlábú ugye nem csíp? És nincsenek hegyes fogai? De úristenúristen azóta alig vagyok itthon, mert nem merek bejönni a százlábú miatt.

Esetleg lehetne valami csapdát állítani neki? =S

És ugye nem lehet, hogy kisszázlábúakat csinál itt a lakásban? Mert ugye, ha csaj és már meg volt termékenyítve? Akkor jézusom 3 hét múlva kikelnek! Jézusomjézusomúristen. Már a fényképétől is az ájulás és a hányinger kerülget, hát még, ha mozog! Szerencsére ez nem olyan csúnya hosszúlábú, de akkor is, ahogy elképzelem, hogy megtámad.... Jézusatyaúristen... A végén még öngyilkos leszek miatta....

2010. jún. 11. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:
uristen én félek:S
2010. jún. 11. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!