Mennyi ideig vár a DÉMÁSZ kikapcsolás előtt?
Figyelt kérdés
Augusztusban jött ki az elszámolószámla,ami 163.000 ft lett,sajnos csak a jövő hónapban tudom megkérni részletre.Nem fogják addig kikapcsolni?És megadják részletre akkor is,ha nem vagyok védendő fogyasztó?2011. szept. 29. 09:47
1/5 anonim válasza:
Miért csak jövő hónapban tudod elmondani a szolgáltatódnak, hogy mi a problémád?
Már fizetési határidő után vagy, ne várj tovább!
Bemész és elmondod, hogy októbertől tudod a részletet fizetni.
Megkapod a részletfizetést, ha nem volt év közben fogyasztáscsökkentésed.
A számla fizetési határidejét követő 60. naptól rendelhető el a kikapcsolás.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Azért várok a jövő hónapig,mert csak akkor lesz pénzem,és én úgy tudom,hogy ahogy megadják a részletet,az elsőt még aznap be kell fizetni.
2011. szept. 29. 10:02
3/5 anonim válasza:
Mi ÉMASZ vagyunk, és nálunk is kijött egy 101 ezres végelszámolás és tényleg be kellett fizetni ráadásul már nem is adják csak 2 havi részletre és mellette még fizetni kellett a havit is, most lábalunk már ki belőle valahogyan.Egyébként fura dolog ez, mert van olyan gazdag ismerősöm, hogy rendszeresen el vannak maradva százezrekkel és mégis van áramuk, bennünket meg állandóan csesztetnek.
4/5 anonim válasza:
hallottam már olyanról hogy csak a kikapcsolási felszólítókat küldték de kikapcsolás nem történt.ez ment 2-3 évig és pár százezres számlánál kikapcsolták az illetőt.
5/5 anonim válasza:
Ezért jobb nem átalányt fizetni,hanem minden hónapban bediktálni a mérőállást....
Ne várj,jelentkezz nálunk. Amíg ügyyintéznek addig se kapcsolnak ki. Egyébként ha jól tudom 60 nap a kikapcsolási határidő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!