Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Érdemes egy hétvégi házat vennem?

Érdemes egy hétvégi házat vennem?

Figyelt kérdés
Pécsett járok egyetemre, most albiban lakom, de annyira nem szeretem ezt, hogy amiben élek, az nem az enyém. Nézegettem kis hétvégi házakat, 3-4 millióért már találtam olyanokat is, amikben van fürdőszoba, víz is, villany is be van kötve, kis kályhával fűteni is lehet, állapotuk is viszonylag elfogadható, s mégsem kell egész életemre eladósodni, kis megtakarításom van, mivel dolgozom a suli mellett. Szerintetek érdemes ilyenben gondolkodni, vagy felejtsem el azonnal?
2018. márc. 24. 19:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Többnyire amiket nézek jó magasan vannak, nem laknak arrafelé állandó jelleggel, télen biztosan nem. De figyelembe veszem ezt is, s köszi.
2018. márc. 25. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!