Érdemes egy hétvégi házat vennem?
Figyelt kérdés
Pécsett járok egyetemre, most albiban lakom, de annyira nem szeretem ezt, hogy amiben élek, az nem az enyém. Nézegettem kis hétvégi házakat, 3-4 millióért már találtam olyanokat is, amikben van fürdőszoba, víz is, villany is be van kötve, kis kályhával fűteni is lehet, állapotuk is viszonylag elfogadható, s mégsem kell egész életemre eladósodni, kis megtakarításom van, mivel dolgozom a suli mellett. Szerintetek érdemes ilyenben gondolkodni, vagy felejtsem el azonnal?2018. márc. 24. 19:33
1/11 anonim válasza:
drága a fafűtés, 1 erdei köb 14000 forint és 1-2 hétre elég csak egy teljes házra.
2/11 A kérdező kommentje:
Az asztmám miatt talán egy jó alternatíva is lehet, mert itt belvárosban rettenetes a levegő, ráadásul magasföldszinti a lakás. 21/F
2018. márc. 24. 19:37
3/11 A kérdező kommentje:
Hát ezek a házak olyan 30-35 négyzetméteresek.
2018. márc. 24. 19:38
4/11 anonim válasza:
Ha úgy látod ,hogy neked megfelel akkor vedd meg .Egyetem után még mindig el tudod adni és nem a más zsebét tömöd.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Egyedül a gyors net fog hiányozni, de annyi baj legyen, a friss levegő a legfontosabb, meg a zaj mentes övezet. :)
2018. márc. 24. 19:52
6/11 anonim válasza:
4G mobilnettel elég jól el lehet lenni. :)
7/11 anonim válasza:
Ja, és riasztót és/vagy kamerát azonnal szereltetnék fel, mert a hétvégi házak igen népszerűek betörésügyileg.
8/11 A kérdező kommentje:
Persze, az alap, most nézem a Telenor korlátlan netet is ad, az szuper lenne. :)
2018. márc. 24. 23:23
9/11 anonim válasza:
Igen, az mindenképp kell, hogy látó-hallótávolságban lakjanak mások is, lehetőleg nem olyanok, akik nyálcsorgatva várják, hogy kitedd egy órára a lábad. A riasztó magában nem sokat ér, még ha bejelez valahová sem, egy rutinos csapat percek alatt kipakol egy kéglit.
10/11 anonim válasza:
nézz körbe rendesen.
a "csodálatos" falu ahol lakok, olyan "friss tiszta" levegővel van tele, hogy sokszor irigylem a pestieket. Ott még csak az autók mellett fulladoztam, itthon viszont párnaponta. Szeméttel tüzelnek, még azok is akiknek tellene normálisan fűteni. felgyújtják a szétázott leveleket már másnap (tömény fehér fejfájdító füst szálldogál - nagyon szép látvány, mindig áldom érte az istent), sokan mellékállásban kábelt égetnek.
ehhez pluszban még a szomszédból néha jön a trágyaszag.
jól gondold át, hogy milyen a környék főleg ahonnan a szél fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!