Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Érdemes egy hétvégi házat vennem?

Érdemes egy hétvégi házat vennem?

Figyelt kérdés
Pécsett járok egyetemre, most albiban lakom, de annyira nem szeretem ezt, hogy amiben élek, az nem az enyém. Nézegettem kis hétvégi házakat, 3-4 millióért már találtam olyanokat is, amikben van fürdőszoba, víz is, villany is be van kötve, kis kályhával fűteni is lehet, állapotuk is viszonylag elfogadható, s mégsem kell egész életemre eladósodni, kis megtakarításom van, mivel dolgozom a suli mellett. Szerintetek érdemes ilyenben gondolkodni, vagy felejtsem el azonnal?
2018. márc. 24. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
drága a fafűtés, 1 erdei köb 14000 forint és 1-2 hétre elég csak egy teljes házra.
2018. márc. 24. 19:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Az asztmám miatt talán egy jó alternatíva is lehet, mert itt belvárosban rettenetes a levegő, ráadásul magasföldszinti a lakás. 21/F
2018. márc. 24. 19:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát ezek a házak olyan 30-35 négyzetméteresek.
2018. márc. 24. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy látod ,hogy neked megfelel akkor vedd meg .Egyetem után még mindig el tudod adni és nem a más zsebét tömöd.
2018. márc. 24. 19:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Egyedül a gyors net fog hiányozni, de annyi baj legyen, a friss levegő a legfontosabb, meg a zaj mentes övezet. :)
2018. márc. 24. 19:52
 6/11 anonim ***** válasza:
4G mobilnettel elég jól el lehet lenni. :)
2018. márc. 24. 22:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja, és riasztót és/vagy kamerát azonnal szereltetnék fel, mert a hétvégi házak igen népszerűek betörésügyileg.
2018. márc. 24. 22:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Persze, az alap, most nézem a Telenor korlátlan netet is ad, az szuper lenne. :)
2018. márc. 24. 23:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, az mindenképp kell, hogy látó-hallótávolságban lakjanak mások is, lehetőleg nem olyanok, akik nyálcsorgatva várják, hogy kitedd egy órára a lábad. A riasztó magában nem sokat ér, még ha bejelez valahová sem, egy rutinos csapat percek alatt kipakol egy kéglit.
2018. márc. 25. 06:47
 10/11 anonim válasza:

nézz körbe rendesen.

a "csodálatos" falu ahol lakok, olyan "friss tiszta" levegővel van tele, hogy sokszor irigylem a pestieket. Ott még csak az autók mellett fulladoztam, itthon viszont párnaponta. Szeméttel tüzelnek, még azok is akiknek tellene normálisan fűteni. felgyújtják a szétázott leveleket már másnap (tömény fehér fejfájdító füst szálldogál - nagyon szép látvány, mindig áldom érte az istent), sokan mellékállásban kábelt égetnek.

ehhez pluszban még a szomszédból néha jön a trágyaszag.

jól gondold át, hogy milyen a környék főleg ahonnan a szél fúj.

2018. márc. 25. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!