Otthonra ez jó ötlet?
Sziasztok,
A történet kicsit kirívó :)
Édesanyám akinek mentálhigéniás problémái miatt kb katasztrófa az élete olyan szinten él nomád életet hogy ... SE áram SE víz csak egy panel lakás agyon pakolva lomokal.
Mivel nincs villany így lámpa sincs és este sötét van, arra gondoltam hogy vennék egy autó akkumulátort pl "BANNER POWER BULL 12V 72AH JOBB+ 660A" és erre kötnék rá nekik LED sort amit az előszobába végig húznék neki.
A kérdésem hogy ez működő képes ötlet vagy felejtsem is el? én vinném tölteni ezt az akkut ha lemerül de reménykedek benne hogy egy led sort viszonylag sokáig el tudna látni árammal így nem kellene 3 naponta cipelnem ezt a 10+kg-s akkut, de ha már kibír 1,5 hetet akkor már megéri nekem.
Sajnos minimális összegből él mert le van százalékolva és ez már így is fog maradni, mivel gyüjtögető így azt sem engedi hogy bevezesség az áramot mert már így él 20 éve és az egész panel lakást át kellene kábelezni hogy biztonságosan vissza lehessen kapcsolni.
Csak ez az egy kis fogasztó menne róla, speciálisan megkötném a végét, és még annyi érdeklene hogy ehhet kellene valamilyen adapter? mert gondolom ha direktbe rákötném akkor gondolom azonnal szénné égne :)
ha nincs mozgatva mennyire biztonságos egy ilyen akkumulátor egy ilyen ötletre?
Tényleg elnézést a kérdésért de már a 10-20.000mah powerbank akkumulátorok nagyon gyorsan lemerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!