Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá apukámat?

Hogy vegyem rá apukámat?

Figyelt kérdés
Arra hogy Counter-Strike-ban van egy kést ami 50 EU ugye az 15000 Ft kifizetném de azt mondja hogy fölösleges dologra nem így fogalmazott nincs szükségem.Nem vehettem meg és sajnos nincs bankártyám.

2018. márc. 6. 21:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem engedi a bankártyát amúgy 15 f
2018. márc. 7. 08:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg megleresed a pénzt és keresel egy havert akivel le tudod zsírozni, hogy ő kifizeti kártyáról amit akarsz, te meg kifizeted kp
2018. márc. 7. 08:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet bevált 😀
2018. márc. 7. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:

De amúgy érdekesen változik a világ... én 15 évesen traktorra gyűjtöttem és megalapoztam a későbbi vállalkozásom, ennek köszönhetően ma a szabadidőmben olyan marhaságot csinál9k amit akarok... ma meg 15 évesen rajzkéseket vesznek a játékukhoz...

Megérett a világ a pusztulásra.

2018. márc. 7. 12:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Ennél még az is értelmesebb lenne, ha elmennél inni ebből a pénzből. Egy korsónál többet úgyse innál meg, az meg 350 forint. És legalább élettapasztalatot szereznél. Mert a játéktapasztalattal nem fogsz semmire menni az életben, hidd el...

20/f válaszoló voltam.

2018. márc. 7. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!