Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A munkások miért olyan paraszt...

A munkások miért olyan parasztok, hogy nem fogják fel, hogy más lakásában ne cigizzenek?

Figyelt kérdés
Elmennek egy olyan lakásba felújítani, ahol érződik, hogy sosem cigiznek, rend és tisztaság van, erre egyfolytában ott pöfékelnek ahelyett, hogy dolgoznának!
2010. jún. 9. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az én lakásomban, az én általam fizetett munkások azt csinálják amit én mondok. És az semmiképp sem a láblógatás. Van szám,elmondom nekik, hogy hol lehet dohányozni és ha nem halad a munka azt is el tudom mondani,hogy mennyit vonok le, ha az általuk bevállalt határidőre nem készülnek el.Ennyi.
2010. jún. 9. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor odamész hozzájuk kinyitod a pici szád és közlöd, hogy a te házadban ne gyújtsanak rá és kezdjenek el marha gyorsan dolgozni mert levonod a pénzből amit kapnak.
2010. jún. 9. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert a segédmunkások általában iskolai végzettség tekintetében nem a legmagasabban kvalifikált dolgozók. Ez pedig általában bizonyos összefüggésben van az intelligenciával.

A normálisabbjával általában meg lehet értetni, hogy ha akarnak néha 5 perc cigiszünetet tartani, akkor menjenek ki a lakásból.

2010. jún. 9. 14:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó a kérdésben, csak úgy általánosságban ezt tapasztaltam.
2010. jún. 9. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert faragatlanok. Nyugodtan rájuk kell szólni, ha valami nem tetszik. Csak az a baj, hogy néha mi érezzük magunkat kényelmetlenül. Pl. amikor nekem kellett rászólnom a burkolóra, hogy ne hagyja tárva a wc ajtaját, amíg f..ik, de mégis meg kellett tennem, mert nem egyszer fordult elő.

Azért vannak üde kivételek is, csak azok sajnos gyakran megfizethetetlen tarifával dolgoznak, így nekünk marad a nevelés :=(

2010. jún. 9. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!