Valakinél volt hasonló?
Sziasztok!
Lehet nem jó a kategória, de nem találtam mást ahova beleillett volna a kérdésem.
A problémám a következő:
Nem rég betörtek a házunkba egyik éjszaka amíg mi az emeleten aludtunk. Én nagyon rossz alvó vagyok, a legkisebb zajra is azonnal felpattanok. A kert hátulján jöttek be, a nappali ablakán át, ahova a kutya nem tud átmenni. Én békésen aludtam, miközben a kutyám veszettül ugatott és kaparta szét a fakerítést. Végig ott volt a nyoma, ahogy próbált felugrani vagy ásni alatta és teljesen szétkaparta. A szomszéd is kijött a nagy ugatásra, nem látott semmit. Nem értem hogy nem keltem fel, amikor ha elvakkantja magát, nekem azonnal kinyílik a szemem. Ráadásul a hálószobánk ablaka az közvetlenül a kutya felett van. Ha ez nem lett volna elég, akkor a betörő felborította a virágcserepeket az ablak alatt amik összetörtek és nyilván nekiesett a szekrénynek is, hiszen az is el volt mozdulva.
Hallottam olyanról, hogy befújnak valami altatót ilyenkor, hogy ne keljen fel senki, de nem tudom ez hogy működik. Ilyen tényleg létezik?
Ott dől ez az egész sztorid, hogy a kutyád már akkor is tombolt, amikor a "betörő" még csak az udvarodon volt, nem akkor kezdte az ugatást, amikor már a lakásodban járkált bútorokat borogatva a fazon.
Akkor, ha olyan éberen alszol, hogy minden vakkantásra felébredsz, akkor most miért nem ébredtél fel, míg az udvaron járkált?
Mert az udvarról, távirányítással nem igen tudott volna "elgázosítani" benneteket.
Tudod, azért itt sem mindenki hülye.
Nagyon egyszerű a válasz. Mégsem vagy éber-alvó.
Letetted a fejed, és aludtál mint a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!