VIII. kerületben Százados útról vélemény?
Figyelt kérdés
A családommal most költöztünk a Százados út végére és az lenne a kérdésem,hogy mennyire rossz ott a környék? Mert ugye a Hős utca szomszédos utcában van, de elvileg a rossz rész kb. 1 km-re van. A Százados út nyugisabb, és fenyegethet valamiféle veszély a gettó miatt?2018. febr. 11. 18:34
1/3 anonim válasza:
Húha talán még nem volt kérdés itt az utcánkról. :)
20 éve lakom ott.
A Hős utcának a 10. kerületi része rossz. Még a Pennybe átjárnak vásárolni, a Penny előtt ácsorognak, ücsörögnek, a nemzeti dohányboltba bejárnak. Az 1-es villamos is kellemetlen miattuk.
De ennyi.
A Százados út kulturált, fejlődő. Párévente valamit építenek, most épp új óvodát kaptunk.
Térfigyelő kamerák vannak, rendőri jelenlét (mondjuk az épp a Hős utca miatt...).
Nőként bármikor, de bármikor haza merek menni egyedül.
De igazából menj oda, nézz körül, akár éjjel is. Én vállalom azért az utcáért a felelősséget! ;)
A vége a Hungária krt és a kocsiszín miatt hangos.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, ment a pacsi! 😁👍
2018. febr. 12. 14:24
3/3 anonim válasza:
Én oda jártam suliba. Általában este mentem haza, de még akkor is nyugisnak tűnt. Amúgy tényleg kulturált környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!