Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A legújabb építési szabályzat,...

A legújabb építési szabályzat, több lakásos, emeletes épületek esetén nem engedélyezi – Esetleg tiltja is? – előszobából nyíló elszeparálható, ablakkal is rendelkező konyha építését?

Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

Az lenne a kérdésed,hogy tiltják e a konyha és az előszoba közti tálaló pultot,amin ablak van és ez elsötétíthető is?

Ha ez lenne a kérdésed,akkor a válaszom,hogy nem tiltja.

Az én lakásomban bármikor csinálhatok ilyen konyhát.

2018. febr. 4. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
62%

2017-02-04 20:17

Az enyémmel nem egyező rajongásodhoz nem fűzök semmit, csupán egy megjegyzést teszek: Még egy jóízű rántottát sem tudsz sütni (Azt tényleg nem lehet elkészíteni mikróban), nemhogy palacsintát! Ráadásul villanytűzhelyen nem, amelyen a hőtermelés fajlagos költsége háromszorosa a gázének!

2018. febr. 5. 01:17
 3/4 anonim ***** válasza:
27%

???

Üldözési mániád lehet, ha a válaszomból rajongást vettél ki....

Próbáld meg újból értelmezni.

2018. febr. 5. 02:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha az allegória nem volna világos, „amerikai konyha”-nak csúfolt perverzitás, aberráltság hegemóniájára, kizárólagosságára, alternatívájának teljes hiányára gondoltam, csak ez a szó írva, olvasva, hallva is undort vált ki belőlem, azért próbáltam kerülni a használatát.
2018. ápr. 10. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!