Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha régi szolgálatói számlákat...

Ha régi szolgálatói számlákat kidobtok (banki elszámolás, villanyszámla, stb. ), akkor levágjátok róla az azonosító infókat?

Figyelt kérdés

A régi számlák csak gyűlnek a szekrényben, és pár év után ki lehet dobni a régieket. Ilyenkor érdemes levágni róla a személyes infókat? Vissza lehet élni ezekkel valahogy? Pl. bankszámlaszám, név, cím, stb. felhasználásával?

Vagy nem foglalkoztok ezzel, és egyben kidobjátok a szemétbe?

2018. jan. 30. 21:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én beszkennelem, mielőtt elégetném.

Nekem is van 25 évi elmaradásom, de én nem nyígok. :D 25 évig nem csináltam a havi 10 perces munkát, hát most előttem áll egy félévnyi elfoglaltság. Én annak is örülök, hogy van elfoglaltságom, mert szerintem sok hajléktalan kiegyezne ezzel az alkuval. Még tán meszelnének is pár évente.

2020. nov. 26. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!