Monorierdő mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, jövő hónapban fogunk odaköltözni a párommal. Én ceglédi vagyok, sosem voltam még ott, de sajnos sok rosszat hallottam, pl hogy sok a roma...és mivel ott is fogok élni, félek kicsit. Meg ami miatt aggódom még az az, hogy elég sokat kell járkálnom majd hajnalban és kora délután-este a vasútmegállóhoz, mert Pestre járok dolgozni. Van okom az aggodalomra ezek miatt, vagy csak túlspilázom a dolgot?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 24. 23:51
11/12 anonim válasza:
Mennyi hulyeseget irtatok uristen hat meghalok a nevetestol😂😂 7 eve lakok itt es soha senki nem kotott belem sot, itt nem olyan nyomorekok laknak akik ok nelkul beled allnak. En is lany vagyok es erdos reszen lakok nem messze az allomastol es soha senki nem tamadott meg a taskam vagy a telefonom miatt pedig eleg ertekes dolgok vannak nalam es ez latszik is a megjelenesemen, itt nincs mitol tartani senki nem fog bantani
12/12 anonim válasza:
Ez is Monorierdő!Lopott bringák, rabszolga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!