Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan lehet görbe lyukat...

Hogyan lehet görbe lyukat fúrni, olyan kanyarfúrásra gondolok? Csinálta már valaki?

Figyelt kérdés
Mer elgörbítettem hozzá már a fúrószárat, de nem tudok rájönni, hogyan lehet vele fúrni. Ha belerakom a fúrógépbe, amikor bekapcsolom össze vissza jár a vége, nem tudom a odailleszteni az x-hez a falon.

2018. jan. 17. 00:26
 1/10 fersk ***** válasza:
100%
A törököknek azért volt görbe kardjuk (handzsár), hogy kanyarban is tudjanak harcolni. Sajnos ez a tudás az idők során feledésbe merült...
2018. jan. 17. 00:50
 2/10 anonim válasza:
100%
Meg kell reszelni a fúró tövét, de előbb a reszelőt be kell kenni reszelőzsírral
2018. jan. 17. 02:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nos, a nagy titok: először az x-hez kell illeszteni és csak utána bekapcsolni...
2018. jan. 17. 07:08
 4/10 Wadmalac ***** válasza:
100%

Szerintem mehet humor kategóriába.

Amúgy görbe lyukhoz nem a fúrót kell görbíteni, hanem a teret. Aztán lézerrel kifúrni, teret visszagörbíteni és voilá! Ott a görbe lyuk.

2018. jan. 17. 07:37
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

:)))

Görbe fúróval biztosan nem fog sikerülni.

De nem lehetetlen. Kétélű csigafúró egyik élét hosszabra köszörülöd. Így nagyobbat is fog fúrni és íves is lesz a furat egészen addig amíg el nem fárad a fúró anyaga és élnem törik.

2018. jan. 17. 10:23
 6/10 Wadmalac ***** válasza:
100%

Talajba, sziklába fúráshoz létezik olyan fúrószerkezet, ami kanyarokat is bele tud vinni.

Drill'N'Ream fantázianéven fut a cucc.

2018. jan. 17. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet,hogy rossz fele görbítetted a fúrót?...lehet,a másik irányba kellett volna!

Én kiegyenesíteném,és megpróbálnám amarra görbíteni...hátha!

2018. jan. 17. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem olyan bonyolult, sokat kell próbálkozni és menni fog.

Én ott akadtam el, hogy nem kaptam hozzá sehonnan kanyartiplit, Kínából lett volna csak rendelésre, 1 hónap alatt. Így végül 3D műanyagnyomtatóval nyomtattam ki a furatot is és a tiplit is.

2018. jan. 17. 13:23
 9/10 anonim válasza:
100%
De az is lehet, hogy a fal felülete rossz. Menj el a boltba szemmértéket venni , aztán tedd rá.
2018. jan. 17. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tescosat kell venni,az elhajlik,és nem törik .
2018. jan. 17. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!