Hogyan lehet görbe lyukat fúrni, olyan kanyarfúrásra gondolok? Csinálta már valaki?
Szerintem mehet humor kategóriába.
Amúgy görbe lyukhoz nem a fúrót kell görbíteni, hanem a teret. Aztán lézerrel kifúrni, teret visszagörbíteni és voilá! Ott a görbe lyuk.
:)))
Görbe fúróval biztosan nem fog sikerülni.
De nem lehetetlen. Kétélű csigafúró egyik élét hosszabra köszörülöd. Így nagyobbat is fog fúrni és íves is lesz a furat egészen addig amíg el nem fárad a fúró anyaga és élnem törik.
Talajba, sziklába fúráshoz létezik olyan fúrószerkezet, ami kanyarokat is bele tud vinni.
Drill'N'Ream fantázianéven fut a cucc.
Nem lehet,hogy rossz fele görbítetted a fúrót?...lehet,a másik irányba kellett volna!
Én kiegyenesíteném,és megpróbálnám amarra görbíteni...hátha!
Nem olyan bonyolult, sokat kell próbálkozni és menni fog.
Én ott akadtam el, hogy nem kaptam hozzá sehonnan kanyartiplit, Kínából lett volna csak rendelésre, 1 hónap alatt. Így végül 3D műanyagnyomtatóval nyomtattam ki a furatot is és a tiplit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!