Pici szobában elhasználódik a levegő. Mit tegyek?
Én is arra tippelek, hogy nem a levegőtlenség a gond, ha még csak nem is zár tökéletesen az ablak, mint mondjuk az enyém (nekem több nm-es a szobám, de brutál kicsi a belmagasság és sok a ferde plafon).
Én is érzékeny vagyok a friss levegőre, érzem is, hogy nem mindig egyformán jó, de hogy alvásodba ilyen erősen bekavarjon, ahhoz sok kell. Vagy hiperérzékeny vagy, vagy tényleg nem ezen múlik. Amikor elkezded csukni az ablakot éjszakára, azonnal jelentkezik? Mert a tél közepe és a világosabb tavasz és ősz több szempontból különbözik, de ha a hirtelen váltásnál azonnal rosszabb lesz a helyzet, akkor lehet, hogy tényleg ilyen furcsa vagy. Csak nem értem, mert ha szellőzik az ablak, akkor cserélődik a levegő. Vagy olyan ablak, ami jól zár, csak rosszul szigetel?
Mi 12,5 nm-ben alszunk ketten. Tök jól. Amikor ideköltöztünk ki kellett tapasztalni hogy a jó. Régen pl. bent teregettünk a hálóban, de így reggelre totál bepárásodtunk. Mivel van egy éjszaka randalírozó macskánk, az ajtó nyitva hagyása nem opció. Már nem teregetünk nent, este szellőztetünk és fontos a jő hőmérséklet megválasztás. Ha 4-5-ösön van a radiátor, reggelre befülledünk.
Egyébként én is baromi nagyokat alszok mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!