Szerintetek mennyi az esély, hogy a Duna a Szentendrei útik kiönt?
Figyelt kérdés
Edelény után nem csodálkoznék azon sem ha egészen eddig kiöntene...1km körülbelül ami elválaszt a Dunától, de tényleg Borsodot tekintve és,hogy a Duna nagyobb, szerintetek van esély arra,hogy több mint egy km-re kiönt?2010. jún. 4. 20:15
1/4 anonim válasza:
Reméljük azért egy kilóméter szélesen nem önt ki a duna.
2/4 anonim válasza:
én is a szentendrei úton lakom,serintem azért idáig csak nem fog kiönteni
3/4 A kérdező kommentje:
Hírekben is ezt mondják, de nekem rossz érzésem van:S Ma ahogy a hévvel jöttem haza és láttam a Dunát, háááát, azért a Duna tényleg jóval nagyobb mint a patakok és folyók amik Borsodban vannak és látjátok,hogy egész településeket öntött el:S
Én félek:S Ha innen menni kell sem tudok hazamenni, mert otthon le van zárva a vasút az árvíz miatt:S
2010. jún. 4. 21:02
4/4 anonim válasza:
Nem valószínű,de nem lehetetlen. Gemenc is elég nagy,és nyári árvízkor az egészet elönti a Duna. Sőt,1954-ben vagy 56-ban,már nem emlékszem a pontos évszámra,Baján a Sugovicáig áradt a Duna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!