A T-comnál kb mennyi büntetésre kell szamitani, ha fél évvel hamarabb kiszállok a 2 éves hűségidôbôl?
Jobb ha vársz. Igen, kifizettetik a maradėkot valamint mėg arra dobnak büntit is a szerződėsbontás miatt.
Viszont! Olvasd el a szerződėst, abba benne lesz minden, ki tudod számolni.
Hivd fel oket, pontosan megmondjak!
En mobilszolgaltatasukkal jartam igy, ujra kotottuk huseget ra harom honapra meg ugyanazt a csomagot amit kotottem fele annyiert kezdtek reklamozni! Felhivtam oket kiszamoltak kotbert en kiszamoltam megeri e, de mivel elejen voltunk igy amennyit kifizettem volna annyibol mar vegigviszem huseget.. ido aranyosan csokken a kotber. Eltelt egy ev, utana mar fele annyi volt kotber de addigra megint valtoztattak ugyhogy mar nem kotottem at.
Viszont nekem elozoleg is lejart pl decemberbe, en mar szeptemberbe tudtam a csomagom ujitani valtoztatni, keszuleket venni ra.
Pont azt akartam írni, amit "Sanyinak" felhasználó írt.
A többit felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!