Spórolós tippek? Bármi érdekel.
Úgy fest kollégiumba kényszerülök 3,5 órányi vonatozásra otthonról, februártól.
A havi bevételem egy támogatás ami 24 ezer+ amennyit dolgozni tudok ˙(változó van, hogy 40 ezer, van, hogy csak 10). A kolim kb 20 ezer lesz.
A családom nem igazán tud támogatni. Havi kb 1x tervezek hazamenni, akkor főzőcskézek és elviszem, az pár napi ebéd. Tescoba, aldiban itt ott szokott lenni akciós saláta, joghurt,sajt ami 1-2 nap múlva lejár és azok olcsóak. Egy kis fagyasztóra beakarok ruházni. Hűtő van a koliban, de fagyasztó nincs. Lefagyasztgatnám a sajtokat pl. Vagy a kajákat amiket viszek. Egyéb spórolási tippek?
15-20 ezerből lehet enni normálisan, úgy értem, nem egészségtelenül, de persze olcsó alapanyagokat használva (30 fölé sosem mentem, csak ha nyaraltam és éttermeztem, saját főzéssel az nekem mindenre elég, némi luxusabb cuccra is, speckóbb étrendek is beleférnek, hacsak nem igazán extrém a kalória- vagy fehérjeigény).
Nem tudom, milyen költségeid vannak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!