Sajnos nagyon gyorsan porosodik a lakásom egy olyan porelszivó készüléket szeretnék ami tényleg hatékony . Aki esetleg tud ilyet?
A hagyományos porszívó csak látszat-tevékenység, még akkor is, ha baromidrága digitális, meg különleges a porcsapda, meg stb..
Miután láttam egy olyan lakást, ahol központi porszívó van, barkácsoltam egyet a lakásomba.
Az igaz, hogy a ház egyik oldalán is van egy porszívó, és a másikon is. ..de ezek már megvoltak, csak a csőrendszert kellett kiépíteni, a hozzá illeszkedő gégecsővel.(és a falat egy alkalmas helyen átfúrni)
Egy baj van vele...azt mondta a nejem, hogy ez olyan jó, amit csak én kezelhetek..
Ez az egyedüli, utólag kivitelezhető hatásos, csendes, finom-por mentesen dolgozó porszívó.
Változatlanul "keletkezik" a por, de nem annyi.
szerintem
Nekem is ez a problémám.
#1: függöny nincs, bútor/szőnyeg új, nyílászárók újak. Iszonyatosan sok a szálló por. Nem is por, hanem szösz. Van robotporszívó, minden másnap megy. Mégis. Elképzelésem sincs honnan jön ez a sok por. Nagyon idegesítő.
Van egy ismerősöm akinek porallergiája van. Nos ott MINDEN helyiség járólapos és MINDEN ülő alkalmatosság bőr kárpitos, nincsenek polcok sehol mindennek van ajtaja, a szekrények a plafonig beépítve hogy ne gyűljön a tetején a por.
Olyan ágya van aminek nincs lába és nem kihúzhatós hanem felhajtható az ágyneműtartó hogy ne gyűlhessen alá a por.Nem függönye van hanem olyan irodákban használatos sötétítő.A ruhákat sem bent szárítja és minden másnap nedves törlőkendővel végig megy a lakáson.
"Iszonyatosan sok a szálló por. Nem is por, hanem szösz. Van robotporszívó, minden másnap megy. Mégis"
Nem mégis, hanem éppen amiatt.
Nézd meg a robotporszívód porzsákját. Minden apróbb dolog átmegy rajta, nem egy sűrű szövésű valami.
Minden robot-porszívózásnál a nagydarabos koszokat felseperteted vele, a finom port pedig szétszóratod a lakásban.
Felmosógépet kell venni, ha sok a por.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!