Házi víztisztító, egészség, vagy átverés?

Előző (vagy valaki más): tudnál erről linkelni valami szakmainak tűnő leírást, hogy 1 perc alatt elillan a klór?
Én eddig úgy tudtam, hogy szobahőmérsékleten kell neki egy fél nap legalább. Az akvarista oldalakon 1-2 napot írnak, hogy csak utána tegyük a vizet az akváriumba, ha nem akarunk gondot a klór miatt.

Én Debrecenben lakom, mi is a Tisza vizét isszuk (Tiszalöknél indul a Keleti-Főcsatorna, az el megy Balmazújváros mellett, ahol van egy hatalmas vízkiemelő- és tisztító, és onnan csövön jön Debrecenbe - szerintem elég tiszta, de én utálom inni - és nagyon vízköves!)
A Klinika a Nagyerdőnél lévő kutakból kapja a vizet, na az valami Isteni, tiszta hideg és finom)
Egy időben használtunk szűrőt, de az nem javított a víz ízén, minőségén - szűrni meg nem nagyon volt mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!