Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nyílik ki az ajtó...

Miért nyílik ki az ajtó magától mindig?

Figyelt kérdés
Több éve figyelem már ezt a különös dolgot, és most erőt vettem magamon, hogy megkérdezzek másokat is. Az illemhelyiségnél sosem zárom be teljesen az ajtót, de amennyire csak lehet mindig jól behajtom, az ajtó pedig mindig lassan-lassan egy kicsit jobban kinyílik, állandóan apró előre-hátra mozgás látszik. Nem igazán értem miért?! Magával az ajtóval lenne valami gond? Nem lehet, hogy rosszul van odatéve, de akkor miért van ez állandóan?
2017. dec. 18. 15:35
 1/7 anonim válasza:
35%
Azért fiam mert nem jó a zár.
2017. dec. 18. 15:48
 2/7 anonim válasza:
71%
Csukd be azt a rohadt ajtót, minek hagyod nyitva?
2017. dec. 18. 16:04
 3/7 anonim válasza:
A kristálytudat egyetemes univerzumának részeseként vagy jelen.
2017. dec. 18. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem az lehet a gond, hogy túl sok a szabadidőd. Ne ajtókat figyelgess, menny inkább madárlesre.

Lehet, hogy nincs vízszintben esetleg. De ha ezt szeretnéd hallani, akkor egy szellem szállta meg a klotyóajtód. Most jobb?

2017. dec. 18. 16:34
 5/7 anonim válasza:

Szakmai választ nem tudok adni, mert rossz témakörbe raktad, de simán lehet, hogy nem lett teljesen párhuzamosan, és egyenesen berakva az ajtózsanérok, vagy lejt a ház, vagy mit tudom én.

Ha értelmes válaszra vársz, akkor legalább annyit fáradj a kérdéseddel, hogy normális kategóriába rakod, és nem egy idióta "nyitogatja az ajtót a szellem" kérdést sugalljon a leírásod. Na ennyi, cső.

2017. dec. 18. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg van beépített szellőző a wc-ben, és a huzat mozgatja az ajtót.

Emellett, a felső zsanér kicsit kintebb van, mint az alsó, ezért nyílik kifelé, nem befelé záródik a mozgás eredményeként.

2017. dec. 19. 07:03
 7/7 anonim válasza:
👽 Dukan az ufok hibaja próbálják jelezni,hogy te egy kiválasztott vagy és küldik az energiát,hogy létrehozd a teremtményeidet a WC-n.
2017. dec. 21. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!