Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Konyhával egy légtérben van a...

Konyhával egy légtérben van a szobám, hogy lehet túlélni?

Figyelt kérdés

Van egy félig üveg ajtó, de besüt a villany, puszta, nem zár, nem hangszigetel, szagok ellen se véd.

Minden kajaszag bejön.

Már reggel 5-kpr kelltek, azóta próbálják túlüvölteni a háztartási gépeket. Figyelembe se veszik, hogy én még hajnalban ott alszom.

A spaehelt is itt van amivel tüzelünk a szobában, tök hangos a keringetője is. Meg a fa, nem lehet elégszer porszívózni.

2017. dec. 9. 08:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Tegyél az ajtód elé karnison egy vastag sötétítőfüggönyt és húzd be!

Sok problémát - ha nem is mindet - megold.

2017. dec. 9. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:

en egy olyan lakasban lakom ahol amerikai konyha van tehat a nappalival egy legterben a konyha

mikor egyik ismerosom nalam aludt es a haloszobabol a nappaliba kenyszerultem en sem tudtam aludni olyan hangos a huto

megertelek

2017. dec. 9. 10:40
 3/3 kovpet ***** válasza:
Kell egy rendes ajtó (esetleg dupla) és ha ez sem elég, akkor füldugó. Részvétem, szörnyű lehet, hogy otthon sem tudsz nyugodtan aludni. Hány éves vagy? Költözés vagy koli nem lehet megoldás?
2017. dec. 9. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!