Levalasszam, ha igen mivel (gipszkarton, gyongyfuggony, egyeb), vagy hagyjam egybe az eloszbat a konyhaval?
Nem a konyhába lépnének be, légyszíves olvasd el jobban...
Bár ha így kezded,szerintem kötekedni akarsz csak, úgyhogy inkább ne is válaszolj...
Egy alaprajzzal könnyebben el lehetne képzelni a dolgot.
Bármit is szedsz ki, vigyázz, nehogy tartófal legyen!
Annyi eszunk nekunk is van..:) Az nem tartofal,csak egy vekony egysoros teglafal ..
Megprobalok feltenni alaprajzot.
A tapasztalatom az, hogy a konyha, főleg amikor használják mindig rumlis.
Nálunk egyben van az étkező a konyhával elég nagy, de ha a mostani tapasztalatom alapján kellene átalakítani, biztosan úgy oldanám meg, hogy valamilyen elválasztó legyen a kettő között, amit ha kell kinyithatom, de amikor szükséges eltakarhatom a családi ebéd előkészülete utáni csatateret.
Nézegettem a régi fotókat, szépen megterített asztal, ünneplőbe öltözött, mosolygós képek a gyerekről, és amelyiken én is rajta vagyok, mindig látszik a konyha. Szörnyű :(
Ezért azt javaslom, válaszd el.
Én is erre hajlok, egyetértek.Csak ott van mindig rend, ahol készétel van,vagy étteremben vacsoráznak....:)
Hajlok erre a megoldásra, de mivel válasszuk le,már csak az a kérdés...
Viszont annak is igaza van aki azt írja,tágasabb,világosabb így..:(
Itt az alaprajz,bocsi,siettem..:)
Vastagon van megjelölve az elbontandó előszobafal, a jobb oldali,konyha felé eső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!