El kéne költöznöm, de házra nincs pénzem. Telepített lakókocsi mennyire életképes gondolat?
Járható út, de függ a körülményektől is.
Telepített lakókocsiban megoldható a közmű bevezetés, ha van a telken csatorna, víz, villany. Akkor ugyanúgy megoldható minden. A szigetelés, vagyis a téli hónapok okozhat problémát.
A legjobb megoldás amúgy, ha tudsz venni egy közművesített építési telket + egy olcsóbb több évszakos mobilházat.
Töredéke egy ház árának és élhető.
Persze ez is a körülmények függvénye.
Szóval kivitelezhető a dolog, de a te esetedre nem tudni mennyire igaz ez. Sok részletet nem osztottál meg.
Ha van hova telepítened -nem okvetlenül tulajdonjogilag értem, hanem a közművek elérhetőségének szempontjából inkább- akkor kivitelezhető az ötleted, bár "ciki" társadalmi szempontból. Én laktam konténerben, télen is, azért merem mondani.
Olyan hiperklassz a munkahelyed, hogy az ország más részén, ahol esetleg többet kereshetnél, nem lenne érdemes átköltöznöd?
Egyetértek az előttem szólóval, csakhogy nem mindegy, hogy az ország melyik felén terveznéd mindezt.
Egy közműves telek egy 4 évszakos mobilházzal alaphangon 5millióFt és ennyiből már szolid kis házat is tudsz venni, de nem nagyobb városban, vagy Budapesten, mert ezeken a helyeken a telek 5-10milliónál kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!