A frissen mosott ágyneműben jobbat tudsz aludni, szebbeket szoktál benne álmodni?
Figyelt kérdés
A frissen mosott párnára és lepedőre húzott friss, illatos ágynemű huzat tisztasága és illata vajon befolyásolja és kihatással van ránk az éjszaka folyamán, vagyis az álmaink is szebbekké, tisztábbak válnak tőle illetve, jobbat is alszunk benne, mert a testünk, lelkünk így reagál egy makulátlan fekhelyre?2010. máj. 31. 23:03
1/2 anonim válasza:
Sokkal jobb érzés belefeküdni, de azt még nem vettem észre, hogy az alvásomra, az álmaimra hatással lenne. Mondjuk én mindig jól alszom, kipihenten ébredek. Lehet, hogy akinek alvászavarai vannak, arra pszichésen jó hatással lehet a fokozott komfortérzet.
2/2 anonim válasza:
Én két évig nagyon jól aludtam a frissen mosott ágyneműben. :) Sokkal jobban, mint mondjuk a két hetesben. Két éve azonban egyikben sem alszom jól, van egy két éves lányom.. :) Ha lecsukom a szemem, és elszenderedek, ő már ébred.
Egyébként nem álmodok szebbeket benne ,de sokkal jobb belefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!