Koleszoskent kb mennyi a havi kiadasotok?
En koleszoskent megkeresem a havi fel milliot es megvan az uj bmwm. Iphone is dukal melle....
Mindezt hogyan? Meglopok mindenkit XD
Én is az SZTE-re készülök és van pár infóm:
Havi bérletet a városon belüli járművekre meg lehet pályázni ingyen.
A kolik ilyen 10.000 körül vannak
Akkor amire költeni kell az a ingázás otthon és a kolesz között és persze enni, innivaló, sulis cuccok
Ha mindent bevásárolsz sulira, spórolsz stb akkor szerintem ilyen havi 30 000-ből ki lehet jönni
Nem kapsz automatikusan ingyen bérletet az SZTE-n attól még, hogy államis vagy. Én pl. államis vagyok, de nem kapok bérletet, mert nem vagyok rá szociálisan jogosult.
Állítólag amúgy az államis diákok 90%-a megkapja, de nekem pl. több ismerősöm van, aki hozzám hasonlóan nem kap ingyen bérletet.
Én nem vagyok koleszos, de közel sincs mindegyik kolesz a belvárosban. :D Nem tudom honnan informálódtál. Egyáltalán milyen szakra szeretnél jelentkezni? Van, amelyik karnak van saját kolija (pl. JGYPK, ÁOK, GYTK, MK), de olyan is van, aminek nincs (pl. TTIK, ÁJTK), utóbbi esetben karközi kollégiumokba lehet jelentkezni, tudtommal az Eötvöst kivéve egyik sem a belvárosban van, de oda meg elsőévesként nemigen fogsz bekerülni. :D
Egyébként bármilyen SZTE-vel kapcsolatos kérdésedre szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!