Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül 148,98 négyzetm...

Mennyibe kerül 148,98 négyzetméteres ház építése mindennel együtt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Testvérem szeretne építkezni van egy vályogház melynek ennyi a négyzetmétere ugyanerre az alapra szeretne felhúzni egy újat. A villany van, gáz nincs és városi víz van.

Mennyibe kerülne egy ilyen ház felhúzása? 2 szobás konyhás fürdőszobás lakásról lenne szó., egyenlőre csak annak kellene a kb ára hogy a falak álljanak tető kész

legyen vízvezeték fűtés szennyvíz stb

2010. máj. 31. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Vályogháznak nincs alapja...
2010. máj. 31. 16:05
 2/6 A kérdező kommentje:
én az alapterületre gondoltam..
2010. máj. 31. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen állapotra hozni kb. szerintem bontással együtt kb. 10 millió!
2010. máj. 31. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
10%

31732740 vagy 31732750Ft.

attól függ, h a hálószobában a villanykapcsoló fehér vagy fa hatású lesz...

2010. máj. 31. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolunk, hogy csak a gépészet több millió forint, akkor minimum 10 millió szerintem is. De ez nagyon sok mindentől függ, ezt mondanom se kell. Anyagok minősége, szállítás távolsága, építészeti megoldások, stb...
2010. máj. 31. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
a mi házunk költségvetése nettó 14 millió környékén állt. Ebben nincs bent a szaniter, konyhabútor, beltéri ajtók. Ez egy kb 116nm -es ház lett volna, pontalappal, de 23nm pince lett volna a ház alatt. Remélem adtam valami viszonyítási alapot.
2010. máj. 31. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!