Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gác cirkó? Mennyi a havi gáz...

Gác cirkó? Mennyi a havi gáz számlád télen? És hány fok van?

Figyelt kérdés

Köszönöm a válaszokat!

☺️

2017. nov. 4. 14:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Annyit kellene fizetni a rezsiért, amennyit fogyasztasz, nem pedig annyit, amit a tulajdonos kitalál!
2017. nov. 4. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:

"20,5 fok éjszaka és 21 fok napközbe.

Havi 237m3 átalányba vagyunk ez majdnem havi 26000 (nagycsaládos kedvezményünk is van)

A gázba benne van a fűtés,tűzhely és kombi cirkó így 5 főre a hmv-is.

A ház régi szigeteletlen 146m2"

---------------------------------

Ez így nagyon sok, ott valami nem stimmel.

Nekem van 2*70m2 házam (beépített padlástér),

5-8-ig 23 fok

8-18-ig 21,5 fok

18-21-ig 23 fok

21-05-ig 21fok

Havi 12E általány, I. árkategória nagycsaládos kedvezmény kategóriával.

2 felnőtt 4gyerek, szóval van mit mosogatni és fürdetni.

Baxi kazán, nem is vennék mást.

2017. nov. 4. 22:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt még elfelejtettem hogy minden évben van túlfizetés, egy kevés.
2017. nov. 4. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Gazkonvektor,korfolyosos berhaz,30 nm,25 fok,12-szer 5000 ft.1fő.

Keves az egy konvektor ,furdobe vettem egy ezer wattos glamox futopanelt,azota sokkal vidamabb az elet arrafele, nem hideg barlang mar a furdoszobam!nem csak furdeskor megy,sokszor megy 5- 10 orat per nap!hatassal van kicsit a konyhara is.aram,az 15 ezer per ho,foleg a meleg viz miatt sok.harom nagyfogyaszto,ami arammal megy,MELEG VIZ,szobai paraelszivo,elektromos futes,utobbi mukodik legritkabban,legkevesebb oraszamban.

Szeretek kenyelmesen elni,nem sporolni ezeken a dolgokon,igaz masra isdgy mar nem telik110-120 Ezres fizetesbol.

2018. febr. 9. 00:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok.

Legkobmeter 120 kobmeter.

Szomszedok futese:furdo feloli oldal szabadter,szoba oldala szomszed nem fut,homlokzati oldal szabadter ( korfolyosos berhaz),alul nem lakik senki egy hete,azelott ot eve sem lakott ott senki ot evig,felul laknak,tehat maximum felulrol kaphatok jelenleg meleget.masodik emeleti vagyok amugy.

2018. febr. 9. 00:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Ja,az ajtom ,ablakom allapota: stzazeves ,ereeti darabok,amik meg beengedik a levegot :)

Pl.ajton fent olyan nagy res van,hogy a postas siman bedobhatna a nepszavat.

Szoval konyha,az huzatos.ket fokkal hidegebb,mint szoba.de sokstor itt is megvan a 25 fok.

2018. febr. 9. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!