Gác cirkó? Mennyi a havi gáz számlád télen? És hány fok van?
Köszönöm a válaszokat!
☺️
20,5 fok éjszaka és 21 fok napközbe.
Havi 237m3 átalányba vagyunk ez majdnem havi 26000 (nagycsaládos kedvezményünk is van)
A gázba benne van a fűtés,tűzhely és kombi cirkó így 5 főre a hmv-is.
A ház régi szigeteletlen 146m2
Ez 1 olyan kérdés,amire nem lehet válaszolni ,illetve csak akkor,ha minden azonos lenne veletek .
Csak 1 példát mondok,3 gyerekes család,90m2 es szigeteletlen házzal,ne hasonlitsa magát egyedülálló kis garzon lakáshoz ,ahol csak 20 fok van .
Előző neked mindegy 1 fő használja a fürdőt vagy 5 ,fő legyen ez víz vagy gáz által készitett megelvizzel.
Megjegyzem híába van gyújtólángon a konvektor,ha hehység vissza hűl,teljes lángon ég .
Igazából a légköbméter számít.
Nekem is 50m2 a lakás, de majd 4 méter magas. Kb 38m2 van fűtve, főzésre kevés megy el és 66m3-es átalányon vagyok. HMV nekem villannyos, a fűtés konvektoros és csak egy oldalon van másik oldalról is fűtött fal.
Így a fűtés ~1000Ft alapdíj és kb 6500 gázdíj.
3.ne kapj frászt...az 1.-es válaszoló havi átalányt! fizet és mivel nagy a ház és szigeteletlen azért ilyen sok.Neked 1 havi ennyi,de gondolom nem átalányban vagy...ill.nem írtad,hogy abban lennél.
Nekünk 100nm a ház(melléképület is benne van 25nm) a havi átalányt a gázművek 85m3-re(kb.10eFt) hozta ki havi szinten előző év szerint,de mi mindig ráhagyunk így most 120 m3 fogunk fizetni ami kb.12-13eFt lesz.Nálunk a ház szigetelt és újak az ablakok is 3 rétegű.Miden gázról megy kombi cirkónk van és gázzal is főzök.
Először is köszönöm a válaszokat! 44 nm lakásba költözök most, két oldalt és alul is szomszédok habár ez nem számít. A tulaj 20000-et kér a rezsit, amiben benne van a tv és az internet ami 6100 Ft, amit keveslek. Kérdés írásakor, úgy gondoltam hogy magától értetődik, hogy mindenki a saját lakásának megfelelően válaszol (lakás adatai nm-en stb.) Mindenkinek ment a zöld. Jöhetnek még válaszok
☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!