Normális ha gázszag van egy házban?
Kintről belépve határozott gázszagot érzek. 45 négyzetméteres kis ház, 3 konvektor fűti. Nagyon régi konvektorok. Szerelő már többször is javította őket, és jobb lett, de még mindig erős gázszagot érzek, ha belépek. Aztán később hozzászokom, és nem zavar a szag. Csak a tudat.
A fejem nem fáj egyfolytában, csak időnként. Viszont elég álmos vagyok. Ez lehet a gáztól? illetve milyen betegségeket okoz hosszú távon?
Ilyen nincs, addig van a határérték, amíg élsz.
Itt inkább robbanásveszély van.
A határérték szerintem nem érdekel téged, mert úgysem tudod mérni. Ha azt mondom, hogy 93, vagy 2150, egyik se mond neked semmit.
Az tény, hogy rettentő módon túlszagosítják a gázt, hogy az emberek nagyon megijedjenek a "gázszagtól", és ne halogassák a bejelentést a robbanás utánig. Ezért tényleg sok lakásban van gázszag, ahol valójában csak pár molekula tud kiszökni.
Hogy nálad konkrétan mi a helyzet, azt mi nem tudhatjuk.
Én beruháznék egy ilyen spray-re:
Aztán ha találok szivárgást, már egyből komolyabban vesz a szolgáltató.
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat. Végül is már csak nagyon kicsit érzem a lakásban a gázszagot.
Ki fogunk hívni egy másik szerelőt, ha majd felveszi a telefont. Nem lesz baj, eddig sokkal erősebb gázszag volt, és napokig úgy laktunk itt. Ez már tényleg semmi ahhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!