Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Per pillanat hajléktalan...

Per pillanat hajléktalan vagyok. Valakinek volna valami építő ötlete?

Figyelt kérdés
Sziasztok Érdeklődnék hogy van e valakinek valami reális ötlete az alábbi gondom volna. A kérdések elkerülése véget leírnék pár dolgot.39 éves vagyok dolgozó ember (H-sz-ig) nem iszom, nem drogozom nem kávézom, a cigi az egyetlen káros szenvedélyem. Volt hol laknom egy albérletet béreltem egy régi hölgy ismerősömmel. Bajba került, felmondta a bérleményt és fizetés nélkül elment az én odaadott részemmel is. Én megállapodtam a tulajjal hogy maradnék még 2 hetet mert nincs ahova addig menjek és főleg pénzem nincs rá meg kell várnom a fizetést. A megállapodás szóban történt, a szerződés is a hölgy és ö közte volt. (sajnos rutintalan bérlő vagyok, mint utólag kiderült ezt ki is használták a felek) Egy hete megbeszéltük nem lesz gond köt velem erre a 2 hétre szerződést és lesz időm szobát keresni és megvárni a fizetést amiből ki is tudom fizetni. A megállapodást nem tartották be a hátam mögött felbontották a szerződést és mire tegnap hazaértem a cuccom ki volt rakva, a lakás lezárva. Rendőrt hivtam de semmilyen jogköröm nincs, nem is volt soha ebben a formában. Ott is hagytak. A cuccaim felét egy munkatársam segitett az éjjel elvinni a melóhelyemre, a többi ott maradt a körfolyóson. Elmentünk 3 hajléktalanszállóra 2 be nem fogadtak a 3-ikba pedig tarthatatlan állapot volt. Válogatás nélküli emberek hada egy nagy terembe, különböző fertőzéssekkel, lehányt ruhákba stb stb. ki is jöttem onnan érthető okokból (pl ha valamit elkapok nem tudok dolgozni és akkor főleg bajba leszek) Megsajnált hazavitt az éjszakára, de rengeteg gyerek kevés hely stb, onnan el kellett ma jönnöm. Pénzem azért nincs mert az elmúlt 3 hónap alatt elvesztettem először váratlanul édesapám, most meg egy ideje halálos korral harcoló édesanyám. Mindkét szülőm én temettem segítség nélkül céges kölcsönt felvéve (mást nem kaptam) hisz az első temetés elvitte a kis megtakarításom. Édesapám öregek otthonában élt már (mozgássérült vol) Édesanyám Hospis házban nem maradt bérlemény utánuk. Tehát ez a helyzet nagyjából. Fix munkám van, de 2 hétig nincs pénzem bérlésre és nincs hol laknom ma már az utcán kell kihúznom, de igy nem fogok tudni dolgozni rendesen. Nincsenek barátaim aki van 6000km-re él vagy nem tud segíteni és nincs több rokonom se, aki van vidéki és 25-30 éve nem beszéltünk. Valami átmeneti megoldást keresek erre az időszakra, utána elvileg megtudom oldani simán hogy béreljek, gondolom egy szobát nem túl bonyolult ha van pénz a zsebedben. Bármilyen építő ötletet szívesen fogadok a felmerültidőszak áthidalására (nem tudom hogy működik ez) ide vagy a 1111fec1111@gmail.comra. Leírtam mindent a helyzetről ezért kélek titeket ne faggassatok keresztkérdésekkel, sajnos ez történt ez most a helyzet. Keveset tudok internetezni de igyekszem megnézni naponta többször hátha van valakinek valami jó ötlete. Elöre is köszi mindenkinek

2017. okt. 29. 18:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Euro Jackpoton nyertem 4500 forintot. Ahogy elnézlek, neked nagyobb szükséged van rá, mint nekem. Ha megírod (priviben) a számlaszámodat és a nevedet, elküldöm neked.
2017. okt. 30. 14:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
utolsó fantasztikus vagy, és te is kérdező, hogy ilyen élni akarás van benned, majd írd meg mi lett veled, utolsó nem kaptál tucatnyi bankszámlaszámot?
2017. okt. 31. 04:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem, még nem kaptam senkitől üzenetet. Még a kérdező sem írt.
2017. okt. 31. 09:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok.köszönöm mindenki korrekt hozzáállását.Elmentem egy pár napra a Harmat utcai munkásszállóra(egy munkatársam kifizette fizetésig)de az se volt túl jó.Ellopták első este az összes odavitt ruhám,cuccom 3.-ik nap pedig éjjel megtámadott egy csoport.Most kénytelen leszek a melóba m,aradni pár napot,megbeszéltem a biztonsági őrrel hogy éjszakára nem kapcsolja be a mozágásérzékelőt.Most ez van per pillanat,de már csak másfél hetet kell kibirni valahogy:) Próbálom ezt valahogy túlélni,csak az lebeg előttem hogy át kell ezen esni valahogy és utána megoldani,mert ha most megtörik az ember akkor komoly bajok lehetnek.Még szerencse hogy nincs káros szenvedélyem ami végleg belőkne a gödörbe.
2017. nov. 2. 10:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Sikerült a kérdezővel felvenni a kapcsolatot.

Szívós, és küzd.

Minden jót kívánok még egyszer neki.

2017. nov. 8. 13:55
 16/16 anonim ***** válasza:
jó tudni kösz!
2017. nov. 8. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!