Hova tegyem ezeket ruhákat?
Figyelt kérdés
Ma leltároztam a ruháimat és vannak olyan ruhák amiket már nem tudok se család segítőbe beadni se másnak mert már elég rettenetesen néznek kii és már évek óta bent álltak a szekrényben:S
Várjam meg a lomtalanítást vagy holnap rakjam ki a szemetes mellé?!
2010. máj. 30. 14:27
1/7 anonim válasza:
Hajléktalanoknak el tudod küldeni, azok biztos örülnek neki... (Mi is ezt csináltuk).
Kidobni nem érdemes. Pár ezeréves ruhát portörlésre szétvagdosunk, stb.
2/7 A kérdező kommentje:
és hogy lehet el jutattni hozzájuk?
2010. máj. 30. 14:39
3/7 anonim válasza:
tedd ki a kuka mellé nyitott szatyorba, ha jó az idő. másnapra egy darab sem marad...
4/7 anonim válasza:
Vannak konténerek, a Vöröskeresztnek, pl. talán west end mellett, ahová bele lehet dobálni.
5/7 anonim válasza:
nálunk itt szoktak tenyészni a csövesek a parkban.
odamegyek hozzájuk, megkérdem elfogadják-e, és ha igen, akkor leviszem nekik.
6/7 anonim válasza:
Én beteszem a kutya alá, vagy pl. festésnél letakarom vele a drágább cuccokat, meg takarítani is kiválóak.
7/7 anonim válasza:
Ha még azért hordható állapotban van, én is a vöröskeresztes konténerekbe szoktam tenni. Nálunk a város több pontján is van 8kisvárosban élek), de többször láttam már nagy áruházak (pl. tesco) előtt is, vagy vidd el a máltai szeretetszolgálatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!