Hogyan lehetne itt hagyni az országot?
Figyelt kérdés
Már rég óta gondolkodom azon hogy hogyan lehetne ezt az országot itt hagyni, illetve hogy melyik országba lehet menni ami jó? Nem az a cél hogy kolbászból legyen a kerítés hanem hogy az emberek legyen normálisak. Mit érdemes nézni? Melyik országokat javasolnátok? Én személyes Ausztriát választanám mert ha törve is de beszélem a nyelvet.2017. okt. 26. 14:06
11/19 A kérdező kommentje:
Meg az ami a kórházakban megy bemegy valaki dolgozó ember értéket teremtő ember aki 2 munka helyen dolgozott és fizette az adót mindig, végig dolgozta az életét. Mellső fali infarktussal aztán nem törődnek vele adják a mérgeket ha adják de azzal nem foglalkoznak hogy a beteg állapota milyen, közlik a családtagokkal hogy az élettel összeegyeztethetetlen, de ha nem tud enni a napi 20db gyógyszertől és a 3db szuritól...Ne mondja nekem senki hogy nincs pénz,ez emberség orvost még elvétve se látni... ráadásul mi fizettünk eleget...
2017. okt. 26. 19:40
12/19 A kérdező kommentje:
Jah még annyit hogy bementünk a közteres központba ott volt az a majom, mondjuk már 1 foga hiányzott biztos egy ilyen akció miatt. Erre közli hogy nem érdekli ,ez van, (most finoman fogalmaztam) Aztán ott kiabált mert a kresz mert nekem jogom van... elég bunkó volt,
2017. okt. 26. 19:42
13/19 anonim válasza:
:D:D:D Ez jó!
Nem, nem vagyok közterület felügyelő és semmilyen retyerutyám nem az.
Csak egy fejlett igazságérzetű gyógytornász vagyok.:)
14/19 A kérdező kommentje:
Hát de nem bicskanyitogató? :D Most őszintén hova lett az emberség? mert ha szól elvileg ott állt hát honnan bújt elő ilyen gyorsan? biztos lapított a gazban vagy a buckák alatt mint szar a fűben.
15 rongyra büntettek nagyon idegtépő szemétség.
2017. okt. 26. 19:50
15/19 anonim válasza:
Az ne is zavarjon, hogy NINCSEN olyan, hogy várakozni tilos tábla...
Van MEGÁLLNI tilos és van MEGÁLLNI és VÁRAKOZNI tilos...
Szóval a "várakozni" tilos táblánál eleve nem állhatsz meg...
De tudom a közteres a paraszt, aki csak a munkáját végezte...
16/19 A kérdező kommentje:
Akkor megállni tilos...
2017. okt. 27. 10:28
17/19 anonim válasza:
Egy biztos, Ausztriába ne menj, mert 1x megbüntettek parkolásért. 10 percen múlt a dolog, no meg azon, hogy nem figyeltük, hogy fizető zónában vagyunk.
18/19 A kérdező kommentje:
Fizető zónában én mindig fizetek azzal nincs bajom, bár most itt a városban minden fizetős lesz 2018-tól még a bokor alatt is fizetni kell a parkolásért.
2017. okt. 27. 21:11
19/19 A kérdező kommentje:
Igazából nekem a legnagyobb bajom az hogy az emberek nemtörődömek, nem érdekli őket semmi, akinek meg egy kis hatalma van 0 iskolával rögtön fitogtatja...A kórházakban sem a legnagyobb baj hogy nincs pénz(bár az is elég nagy baj) hanem az embereket nem érdekli a beteg, nem figyelnek oda rá...szőrnyű...(Tisztelet a nővéreknek!!!)
2017. okt. 27. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!