Hogyan lehetne itt hagyni az országot?
"...Nem az a cél hogy kolbászból legyen a kerítés hanem hogy az emberek legyen normálisak...."
Ezt tőlünk a nem normálisaktól kérdezed?:D
Nem javasolok neked semmit, ha menni akarsz menj, bárhova, amit kitalálsz
Én főleg normális embereket ismerek itthon, de lehet rosszul választom meg a társaságom?:)
Idiótákat meg mindenhol találni, erre nincs garancia, úgy gondolom, te valamiért vonzod őket.
Önvizsgálat?
Nem tudom mi a problémád ezzel az országgal, ahogy fentebb is írták, hála Istennek engem is csak "normális" emberek vesznek körül. :)
Öreg bölcs üldögélt a Korinthusba vezető út szélén. A városba igyekvő idegen rövid pihenőt tartva beszédbe elegyedett vele:
- Milyenek itt az emberek? – tudakolta.
- Hová való vagy? – kérdezett vissza az öreg bölcs.
- Athéni vagyok.
- És felétek milyen nép lakik? – kérdezett tovább az öreg.
- Hát tudod, rettenetes társaság! Mind csaló, lézengő, lusta és önző. Ezért is jöttem el onnan.
- Nincs szerencséd! Korinthusban sem jobb a helyzet. Itt is csupa csalóval és lézengővel, lusta és önző emberrel fogsz találkozni. – mondta az öreg.
A vándor búsan folytatta útját.
Nem sokkal később újabb idegen állt meg az öreg bölcs előtt. Őt is az érdekelte, hogy milyen emberek laknak Korinthusban. A véletlen úgy hozta, hogy ő is Athénből jött. Neki is feltette az öreg bölcs a kérdést, hogy ott milyenek az emberek.
- Nagyszerű emberek élnek ott! Barátságosak, segítőkészek és nagyon becsületesek! – válaszolta nem kis büszkeséggel az utas.
- Nagy szerencséd van! Korinthusban is ugyanilyen nagyszerű emberekre találsz majd! – mondta az öreg bölcs.
A vándor vidáman fütyörészve folytatta útját a város felé.
A két beszélgetést végighallgatta egy fiatalember, aki gyakran időzött az öreg bölcs társaságában. Felháborodottan jegyezte meg:
- Nagyot csalódtam benned! Sose hittem volna, hogy te is ennyire kétszínű vagy!
Az öreg bölcs mosolyogva csillapította:
- Tévedsz, fiatal barátom. Tudod, a világ a szívünkben tükröződik. Akinek a szíve gyanúval van tele, az mindenhol csalókkal fog találkozni. De akinek a szívét jóindulat tölti el, az a világon mindenhol barátságos emberekre talál.
3, ez nagyon tetszett.
Azért mert itt mindenhol az megy hogy a gonoszság akinek egy kis hatalma van már rögtön fitogtatja még egy közteres is akinek elég egy érettségi, rendőrökkel még sosem volt bajom meg másokkal sem mert én mindenkivel kedves vagyok, de mikor egy közteres leparasztoz engem akkor azért elgurul a gyógyszer!
Szóval konfrontálódtál egy közteressel és ezért el akarod hagyni az országot! Hát ez qrva jó!:D
Nem tudom mit követtél el, de elmesélném neked, hogy a nagyon áhított Ausztriában, Németországban, Angliában, Svédországban, ... és még sorolhatnám, sokkal szigorúbbak a közterületi szabályok, nagyobbak a büntetések, mint itthon.
Kivéve, ha muszlim migráns vagy, (de nem vagy) mert nekik mindent szabad!
Hát jó utat!
Most látom, hogy mi a sérelmed!
"...olyan helyen állok meg 2 percre ahol a várakozni tilos tábla van ennek ellenére megbüntetnek és még én vagyok a paraszt?"
Olvasd el, kívülállóként, hogy mit írtál és gondolkozz el rajta!:)
Egyébként biztos nem úgy kezdődött, hogy a közteres odament és azt mondta,
"Hé paraszt, maga rossz helyen áll!"
Biztos kekeckedtél és elszakadt nála a cérna.
Ezt próbálnád meg Ausztriában!
nem kekeckedtem, csak mentem aztán látom ott állnak mint szar a fűben mellesleg 15 méterre voltam a kocsitól csak a fal takarta de 2 percnél tovább nem voltam nélküle a kresz szerint 5 perc ha a kocsinál vagyok nos ott voltam egy szó és már mentem volna.., erre oda jönnek fényképezkednek én meg kérdem mit fényképeznek, ennyi válasz jött, paraszt...
Ön közterület felügyelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!