Iphone Replika! Mi a vélemény?
Figyelt kérdés
olcsóbban mint a boltba. A hirdető azt írta eredetivel megegyező, magyar nyelvű, persze garancia nélkül. Szeretném hozzáértők javaslatát, hogy érdemes e ilyen telefont vennem? Azért nemszeretném ha csak pár hónapig működne.2017. okt. 26. 08:37
1/2 anonim válasza:
Termėszetesen NEM ėrdemes olyat venned. Szar minősėgű hulladėk kínai vackok ės termėszetesen androiddal. Ha nincs pėnzed eredetire akkor ne vagizz egy fos klónnal. Az nem.ugyanaz. Vegyėl egy normális telefont amire telik
2/2 anonim válasza:
Jobb mint az eredeti.
Amúgy nem olyan rosszak. Kétszer volt a kezemben samsung replika, az anyag használat kb olyan mint a 10-20e ft-os telefonoknál, a kamera meglepően jobb képet csinált mint amit vártam tőle.
A rendszer se volt rossz, nem akadozott de 5 percnél többet nem használtam.
Én közép kategóriába sorolnám.
Viszont én nem vennék replikát.
A "kínai" telefonok pl xiaomi megfizethető áru és elég komoly tulajdonságai van némelyiknek. Egyedül a szervíz lefedets~g nem annyira erős, de folyamatosan bővül pl huawei ami tulajdonságaival veri a iphonet a samsungnál erősebb a rendszere csak kijelzővel marad alul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!