Mi a különbség az eredeti Iphone és a replikája között?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek sürgős pls...2017. szept. 30. 16:47
1/7 anonim válasza:
Az eredeti nem másolat.
A másolat nem eredeti.
Az eredetin működik minden iPhone szolgáltatás.
A klónon nem.
Pl. az icloudba nem tud bejelentkezni.
2/7 anonim válasza:
Mint írtam én egy iphone 4 klónt láttam, de annak olyan volt a kijelzője hogy vicces volt, na.
ha bekapcsolsz egy klónt és megnézed a kijelzőt rögtön látszik, pl. egy régi iphone 4-esnek is tűéles volt a kijelzője már.
3/7 A kérdező kommentje:
És a kamerájuk sokkal tér el?
2017. szept. 30. 18:21
4/7 anonim válasza:
Értelek, klónt akarsz venni mert olcsóbb.
Annyira nem olcsó amennyire nem jó.
5/7 Alex Fly válasza:
Egyszerűbb, ha azt kérdezed, mi nem különbözik. A tokozása. Az a különbség, ami belül van...
6/7 anonim válasza:
A klón jellemzően egy filléres androidos készülék, amit iphone formájúra csinálnak, és moddolják a felületet, hogy egy picit hasonlítson a szifonra.
7/7 anonim válasza:
Ha neked nem tűnik majd fel, te egy szerencsés ember vagy. Használd egészséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!