Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A cigarettaszagot hogyan...

A cigarettaszagot hogyan semlegesítitek a lakásban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 21:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rendes válaszokat.

-Azt majd én eldöntöm hogy cigizek-e

-Egyenlőre a lakás van értem,nem én őérte,tehát továbbra is fogok bent cigizni

-Szoktam szellőztetni,mindig minden nyitva van,csak ahol cigizünk,az egy kicsi szoba,nem tud rendesen kiszellőzni hiába van nyitva az erkélyajtó.

2010. máj. 29. 22:30
 12/22 A kérdező kommentje:
Az "olajos illatosítók pálcikákkal" az mit takar?
2010. máj. 29. 22:32
 13/22 anonim válasza:
64%
De miért kell azt mondani hogy le szokással? Nálam is meg kéne szünteni mégsem dohányozok csak a testvérem anyukám, apukám! Akkor most? Ezt add össze!
2010. máj. 29. 22:37
 14/22 anonim válasza:
64%
Én meg még soha nem próbáltam ki!
2010. máj. 29. 22:37
 15/22 anonim ***** válasza:
48%

olajos illatosító pálcikákkal

nem tudom mi a neve, én a 100asban szoktam venni, ocean illatút, nagyon jó illata van. mindig mindenki megjegyzi, hogy mi ez a finom illat. pedig én is egyfolytában füstölök.

olaj vagy mi van benne, és hurkapálcikákkal együtt jön, azt kell beleállítani, ami magába szívja, és még tovább tart az illat. utána ki is lehet venni, mikor megszívta magát, lezárni az üveget, hogy ne párologjon tovább, és a pálcika is hetekig ontja magából a finom illatot. 30nmes szobát is 'teleillatoz', ami folyamatos.

2010. máj. 29. 22:44
 16/22 anonim ***** válasza:
48%
Rossmann-ban is lehet venni ilyen pálcikás illatosítót.Nagyon jó és nagyon finom illata van!
2010. máj. 29. 22:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"-Egyenlőre a lakás van értem,nem én őérte,tehát továbbra is fogok bent cigizni"

- Akkor legyél erélyesebb, és szoktast rá a lakást, hogy ne legyen cigarettaszagú.

2010. máj. 29. 23:51
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Eltüntetni azt a szagot lehetetlen, én is cigiztem, 1 éve szoktam le és azóta is lehet érezni a bútorokon, szőnyegen, falakon, mindenen. Na meg idővel be is sárgulnak a dolgok tőle, pont úgy ahogy a te bőröd is. Inkább cigizz kint vagy ablakban... jobban jársz.
2010. máj. 29. 23:54
 19/22 anonim válasza:
59%
A lakásban cigizel? És viszonylag erős dohányos vagyok, de soha nem gyújtanék rá a lakásban. Rohadt igénytelen vagy. Biztos tiszta sárga a fal meg minden. Fúj!
2010. máj. 30. 00:17
 20/22 anonim ***** válasza:

ha rágyújtasz bent, akkor csinálj kereszthuzatot. cigizés közben, és utána is ajánlott még hagyni, hogy kimenjen a szag rendesen.

egyébként annyira nem kell szörnyűlködni. barátnőméknek pl nincs erkélyük, és kénytelenek a lakásban bagózni, viszont sosincs állott cigiszag, mert rendesen szellőztetnek, és nem füstölnek éjjel-nappal.

én is cigiztem már lakásban, de mivel nem sokat, ezért ki tudott szellőzni rendesen.

ja, és a nag champa füstölő is nagyon jó illatú, elnyomja a szagot, de azt is érdemes nyitott ablaknál használni.

2010. máj. 30. 12:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!