A cigarettaszagot hogyan semlegesítitek a lakásban?
Köszönöm a rendes válaszokat.
-Azt majd én eldöntöm hogy cigizek-e
-Egyenlőre a lakás van értem,nem én őérte,tehát továbbra is fogok bent cigizni
-Szoktam szellőztetni,mindig minden nyitva van,csak ahol cigizünk,az egy kicsi szoba,nem tud rendesen kiszellőzni hiába van nyitva az erkélyajtó.
olajos illatosító pálcikákkal
nem tudom mi a neve, én a 100asban szoktam venni, ocean illatút, nagyon jó illata van. mindig mindenki megjegyzi, hogy mi ez a finom illat. pedig én is egyfolytában füstölök.
olaj vagy mi van benne, és hurkapálcikákkal együtt jön, azt kell beleállítani, ami magába szívja, és még tovább tart az illat. utána ki is lehet venni, mikor megszívta magát, lezárni az üveget, hogy ne párologjon tovább, és a pálcika is hetekig ontja magából a finom illatot. 30nmes szobát is 'teleillatoz', ami folyamatos.
"-Egyenlőre a lakás van értem,nem én őérte,tehát továbbra is fogok bent cigizni"
- Akkor legyél erélyesebb, és szoktast rá a lakást, hogy ne legyen cigarettaszagú.
ha rágyújtasz bent, akkor csinálj kereszthuzatot. cigizés közben, és utána is ajánlott még hagyni, hogy kimenjen a szag rendesen.
egyébként annyira nem kell szörnyűlködni. barátnőméknek pl nincs erkélyük, és kénytelenek a lakásban bagózni, viszont sosincs állott cigiszag, mert rendesen szellőztetnek, és nem füstölnek éjjel-nappal.
én is cigiztem már lakásban, de mivel nem sokat, ezért ki tudott szellőzni rendesen.
ja, és a nag champa füstölő is nagyon jó illatú, elnyomja a szagot, de azt is érdemes nyitott ablaknál használni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!