Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi az ami átthallatszik...

Mi az ami átthallatszik hozzátok a szomszédból?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 15:00
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Semmi:)) A szembe szomszédnak ugyan van két kölyökdobermanja, de heti egyszer talán ha hallom őket, meg engem a kutyaugatás amúgy sem zavar.
2010. máj. 28. 17:06
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Minden.

Az földszintről hallom a 3 kutyát, szintén a földszintről hallom az egyik szomszédot, ha jön-megy, úgy veszi a levegőt az öreglány, mint Darth Vader. Tőlünk az elsőről hallom a másik öregasszony két unokáját visongatnak állandóan a lépibe, amellettünk lévő úgy megy be és jön ki a lakásból, hogy befelé rúgja kifelé rángatja az ajtót, a kulcszörgésről ne is beszéljünk, nem tudom mit hord azon, hogy ilyen hangja van. Felettünk pedig a brazilok visitva veszekednek nap mint nap, nem számit hol, akár az erkélyen is, hogy 'minnyá kib***lak a másodikrúú, a k*** anyádoot! '. Közvetlen felettünk épp renoválnak, már 1 hónapja. A sárga lapos leszázalékolt pedofil rendőrről meg ne is beszéljünk mit művel éjszaka... Amúgy áthallani, ha fürdenek, ha WC-n vannak, még a pisicsepegést is, ha nálunk tök csönd van.

Ezért mennék családiba. De nagyon.

2010. máj. 28. 17:15
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy hallom, semmi olyan, ami a napi életvitellel kapcsolatos, vagy csak én vagyok a zajokra immunis. Illetve, egyvalami, ami mindig, mindenen áthallatszik valamelyik felső lakótól: Olyan, mintha telefonközpontot üzemeltetne a lakásban, biztos kihangosítóval nyomja: Van hogy hosszú percekig nem hallani mást, csak a vonal másik végéről jelentkező foglaltsági hangot, vagy azt, hogy a hívott telefon épp kicseng (amit a hívó telefonon hall az ember, azaz a csengetési visszhang). De érdekes, ez se zavar.
2010. máj. 29. 09:26
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Éppen most éjjel a felettünk lévőnek a folyamatos partizása, nyihogása, artikulálatlan ordítása, végülis csak a szokásos.

Még örül, hogy lakást kapott apucitól.

2010. máj. 29. 10:19
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

minden, meg azt is hallom, amikor a vezetekes telefonrol hivnak valakit es bug a telefon...olyan, mintha egyutt elnenk, minden kis titkukrol tudok, pedig nem hallgatozom.

azt is tudom, hogy mennyire utalnak, amiert kinn hagyom a folyoson a biciklimet(altalaban, en vagyok naluk az esti tema, szerencsere, ha esetleg "mast" terveznek estere, akkor at tudok menni a konyhaba olvasni, ott kevesbe hallatszik)

2010. máj. 29. 17:08
 26/41 A kérdező kommentje:
Mint az előző válaszoló is írta, én is mindennek tanúja vagyok amit a szomszéd csinál. Mindezt akaratom ellenére. És tényleg olyan, mintha a házunkba költöztek volna. Mi ez, ha nem magánlaksértés?
2010. máj. 29. 19:51
 27/41 anonim ***** válasza:
85%

bolond öreglány kopogtatja a padlót és a falat, ha épp olyanja van. szerencsére mostanában egyre kevesebbszer.

az ajtónk viszonylag szar, szóval hallom, ha valaki hazajön a mi emeletünkön.

de ami igazán idegesít, hogy a hülye neveletlen kiskölök folyamatosan üvölt, amint kilép a lépcsőházba. ami szép, h kettővel alattam laknak, de olyan, mintha csak az ajtó előtt állna, és ott ordítozna.

2010. máj. 29. 20:12
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy hallom, már készülődnek a ma esti bulihoz... Zene már megy, alap dumálgatás is megvan, természetesen a teraszon fölöttünk, szoba behűtve, klímavíztől úszik a mi teraszunk :)

Jó ez így... Lehet a pogót én viszem :)

2010. máj. 29. 21:09
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Elkeserítő, amiket írtok :((( Most néznénk lakást, ezek után félek belevágni. Most csendes házban lakunk, de szülőknél. Ha beválasztunk egy ilyen zajos lakást, mi azt nagyon nehezen fogjuk megszokni. Vagy sehogy :(
2010. máj. 29. 22:54
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Ami a koliban szép:

ha a földszinten buli van, a hatodikon rezeg az asztal.

nagymamám panelban lakik, ott is minden hallatszik. Mi meg állandóan meg vagyunk szidva, hogy hangtalanul közlekedjünk a lépcsőn.

A régi szomszédunk meg jimmit hallgatott éjjel nappal. Szerencsére ők költöztek el :)

2010. máj. 29. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!