Mi az ami átthallatszik hozzátok a szomszédból?
Minden.
Az földszintről hallom a 3 kutyát, szintén a földszintről hallom az egyik szomszédot, ha jön-megy, úgy veszi a levegőt az öreglány, mint Darth Vader. Tőlünk az elsőről hallom a másik öregasszony két unokáját visongatnak állandóan a lépibe, amellettünk lévő úgy megy be és jön ki a lakásból, hogy befelé rúgja kifelé rángatja az ajtót, a kulcszörgésről ne is beszéljünk, nem tudom mit hord azon, hogy ilyen hangja van. Felettünk pedig a brazilok visitva veszekednek nap mint nap, nem számit hol, akár az erkélyen is, hogy 'minnyá kib***lak a másodikrúú, a k*** anyádoot! '. Közvetlen felettünk épp renoválnak, már 1 hónapja. A sárga lapos leszázalékolt pedofil rendőrről meg ne is beszéljünk mit művel éjszaka... Amúgy áthallani, ha fürdenek, ha WC-n vannak, még a pisicsepegést is, ha nálunk tök csönd van.
Ezért mennék családiba. De nagyon.
Éppen most éjjel a felettünk lévőnek a folyamatos partizása, nyihogása, artikulálatlan ordítása, végülis csak a szokásos.
Még örül, hogy lakást kapott apucitól.
minden, meg azt is hallom, amikor a vezetekes telefonrol hivnak valakit es bug a telefon...olyan, mintha egyutt elnenk, minden kis titkukrol tudok, pedig nem hallgatozom.
azt is tudom, hogy mennyire utalnak, amiert kinn hagyom a folyoson a biciklimet(altalaban, en vagyok naluk az esti tema, szerencsere, ha esetleg "mast" terveznek estere, akkor at tudok menni a konyhaba olvasni, ott kevesbe hallatszik)
bolond öreglány kopogtatja a padlót és a falat, ha épp olyanja van. szerencsére mostanában egyre kevesebbszer.
az ajtónk viszonylag szar, szóval hallom, ha valaki hazajön a mi emeletünkön.
de ami igazán idegesít, hogy a hülye neveletlen kiskölök folyamatosan üvölt, amint kilép a lépcsőházba. ami szép, h kettővel alattam laknak, de olyan, mintha csak az ajtó előtt állna, és ott ordítozna.
Ahogy hallom, már készülődnek a ma esti bulihoz... Zene már megy, alap dumálgatás is megvan, természetesen a teraszon fölöttünk, szoba behűtve, klímavíztől úszik a mi teraszunk :)
Jó ez így... Lehet a pogót én viszem :)
Ami a koliban szép:
ha a földszinten buli van, a hatodikon rezeg az asztal.
nagymamám panelban lakik, ott is minden hallatszik. Mi meg állandóan meg vagyunk szidva, hogy hangtalanul közlekedjünk a lépcsőn.
A régi szomszédunk meg jimmit hallgatott éjjel nappal. Szerencsére ők költöztek el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!