Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A teakonyha miben más?

A teakonyha miben más?

Figyelt kérdés
Szállást keresek nyaraláshoz a Balatonra és csak kíváncsi vagyok, a teakonyha miben különbözik a sima konyhától? Pl: tűzhely van?
2010. máj. 28. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A tűzhely nem biztos! Lehet, hogy csak melegítésre van rezsó, vagy mikró. Nagyszámú edénykészletet se várj.
2010. máj. 28. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy max. reggeli készítésre, kávé, tea főzésre alkalmas kis konyha, minimális felszereltséggel. Tehát egy komplett ebédet nem tudsz megfőzni. Bár ha van mikró, meg egy rezsó egytálételeket össze lehet ütni, de nagy sütés-főzést ne tervezz.
2010. máj. 28. 13:58
 3/4 anonim válasza:
azt szeretném kérdezni, hogy evőeszközök, tányérok, edények, poharak szoktak-e lenni ilyen helyen?, és miket célszerű oda vinni?
2012. júl. 6. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán még hűtő szokott lenni
2017. jún. 16. 00:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!