Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Megéri ugy elhagyni az országo...

Megéri ugy elhagyni az országot hogy apszolut nem vágysz a külföldi életre?

Figyelt kérdés
Az a gond hohy nekem.van arénylag biztos munkám,a párom már néhány honapja nem kapja el a fizetését és ö is tudja hogy tovább kellene álnnija de sajnálatosan apszolut nem vágyunk külföldre,de ha nem.marad más választás akkor neki el kell mennie hogy pénzt tudjon keresni mivel van hitelünk is amit fizetni kell és egy fizetésből kicsit nehéz.gyerekünk még nincs habár már elmultunk 30évesek. Találni.még találhatnánk irt munkát de a minimál bérért,és még csak sját házunk sincsen és ha igy haladunk nem is lesz. A kérdés az volna hogy szerintetek ha neü akarsz elmenni és mégis megprobálod de tudod hogy nem alarsu ottlenni az mér ugy nem épp a legjobb és szinte biztos higy nem matadaz ott haneü hazajössz. Van igy más is? Hogy éltétek át? Az a baj h mi szeretünk itt élni(vajdaság)meg hozzá is szoktunk már,csak az a baj hogy nem lehet megélni rendesen
2017. okt. 1. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Persze, hogy megéri. Ez legyen mindig az eszedben: még csak saját házunk sincsen és ha igy haladunk nem is lesz.

Ezért hogy a lópikulába ne érné már meg?

2017. okt. 1. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmitek sincs mire a hitel? Másik hogy egy fillér nélkül nem tudtok kimenni
2017. okt. 1. 20:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Autora van a hitel,de mikor még felvettük nem ez volt a helyzet még jo munka volt ahol fizettek is.
2017. okt. 2. 06:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk a munka amit ajánlottak magyarországon van és vsak a páromnak lenne 1000euros fizut. Ami aggaszt hogy munkaközvetitön keresztül van és nem va gyok benne biztos h hosszutávu munka volna habár ök azt mondják hogy az és nekem itthon kellene maradjak.
2017. okt. 2. 06:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért kéne otthon maradnod? Te nem találhatsz állást ott? Gyanús ez nekem.
2017. okt. 2. 18:10
 6/6 A kérdező kommentje:
De nyilván találnák csak,csak bár egy 2 honapnak elkell h muljon hogy legyen pénzünk lakást bérelni.meg ahova menne ott alig van kiado lakás,mert már nézegettem. Ás ha maga menne és sokáig nem találnánk lakást akkor szerintem.ö nem akarna maradni.
2017. okt. 3. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!