Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol tudok régi fajta karácsony...

Hol tudok régi fajta karácsonyi égősort venni?

Figyelt kérdés
Keresek régi fajta égősort, az égők színesek voltak, gyertyaláng alakja volt, az égősoron foglalatok voltak, amibe be kellett csavarni az égőket, nem villogtak. Kb 5-6 éve még tartalék égőket is lehetett boltban venni, már azt sem találok. A fűzér sincs már meg. Használtan is vennék.Várom a válaszokat.
2008. okt. 21. 10:20
 1/3 anonim válasza:
Az Auchan-ban is láttam tavaly,meg kisebb elektronikus szaküzletekben,Ázsia centerben is szokott lenni.Izzót a vasüzletben vettem korábban vagy Hudák kereskedőházban.De sajna nem gyártanak izzót sem az a baj.Pedig én is ezt a fajtát szeretem.Sajna minden jót megszüntetnek és csak az olcsó ócska szarokat akarják ránksózni.
2008. okt. 28. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
www.teszvesz.hu
2008. okt. 31. 22:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, megnézem a helyeket, amiket írtak!
2008. nov. 1. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!