Hova dobhatom ki a karácsonyi kültéri égősort?
Figyelt kérdés
Rá van rajzolva egy kuka áthúzva, én meg nem akarom a környezetet tönkretenni azzal, hogy megszegem a szabájt és könnyelműen kihajintom a ház előtti kukába...És még azt sem tudom, hogy a nem működő fülhallgatókat és egy régi félig elhasznált elektromosan illatot adagoló illatosítót hova dobjak.2011. febr. 25. 11:38
1/6 anonim válasza:
Én úgy kikúrnám a szemetesbe, hogy csak úgy füstölne. Egyébként a szelektív hulladékgyűjtőbe illik dobni, de pl odaadhatod a cigányoknak is, lehet adnak érte egy puszit (utána meg leégetik a rézkábelről a szigetelést).
2/6 A kérdező kommentje:
De ez nem veszélyeshulladék? :S A szelektívkuka kérdőjeles számomra, mert ezek nem tisztán műanyagok.
2011. febr. 25. 11:48
3/6 anonim válasza:
Vidd be elektromos szaküzletbe, én így tettem, nekem tudtak segíteni.
A környezetszennyezőkre meg ne hallgass, remélem, egyszer belefullad a saját mocskába :)
Örülök, hogy Te is szeretnéd óvni a körülötted lévő világot.
4/6 anonim válasza:
Egyre több helyen van ún."hulladékudvar". Kifejezetten a hasonló háztartási, -feleslegessé vált- cikkek leadására.
5/6 anonim válasza:
Műszaki jellegű üzletek átveszik az elektronikai hulladékot vidd be oda.Lehet egy-két helyen elutasítóak lesznek de a nagyobbak megértőbbek.
Ha mégsem sikerülne akkor keress egy hulladékudvart, ezeket direkt ilyen célból létesítették és szinte minden nagyobb városban van.
6/6 anonim válasza:
Én a Média Markt-ba viszek minden ilyet. Elemet,rossz égőt,20éves rádiót,rossz sétálómagnót stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!