Mi a véleményetek az interneten kapható karácsonyi világításokról?
Figyelt kérdés
Konkrétan jégcsak izzósort szeretnénk venni, és nem tudom, mennyire megbízhatóak a netes adokveszeken kapható világítások. Merthogy fele annyiba kerülnek, de akkor miért nem árulja ezeket az összes áruház? Ez lenne nekik a legnagyobb üzlet!2009. nov. 30. 10:48
1/5 anonim válasza:
én jobban szeretem élőben látni hogy milyen. van ahol be is dugják hogy hogyan világít és ha valami gond van oda vissza is vihetem. a netes rendelésnél is biztos van valami, csak az nem biztos hogy annyira egyszerű.
szóval én semmilyenkarácsonyi égősort nem vennék netről.
2/5 A kérdező kommentje:
Én inkább a biztonságosságáért aggódom. Hogy esetleg tűzveszélyesek.
2009. nov. 30. 11:10
3/5 anonim válasza:
Bármi lehet tűzveszélyes, ezért kell élőben látni és kipróbálni. Én se rendelnék úgy, hogy nem tudom előtte kipróbálni. Egy budapesti panel 9. emeletén lakom, néhány éve karácsonykor az 5. emeleten kigyulladt az egyik lakás zárlatos karácsonyfa-égő miatt, nem voltak otthon és bekapcsolva hagyták, az utcán töltöttük a szentestét.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok
a biztonságosságot senki nem tudja 100%osan szavatolni. én vettem már piacos égősort is és évek óta használom. semmi gond nincs vele, de benne van a pakliban hogy egyszer talán baj lesz vele (zárlat vagy mi az amitől tüzet okoz)
5/5 anonim válasza:
énse venném meg neten,nem is amiatt,hogy nemtom kipróbálni,de az is lehet tűzveszélyes,amit megveszel a boltba.szal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!