nagyon megtetszett, fullos állapotban van, de szerintem ennyit nem ér. szerintetek? meddig lehet lealkudni?
kíváncsi vagyok a véleményetekre olyan szempontból is, hogy mennyire élhető, jó-e az elrendezése, vagy inkább felejtsem el, mert még olcsóbban sem éri meg.
2010. máj. 27. 09:17
1/9 anonim válasza:
Budapesti ingatlan árakkal nem vagyok tisztában ,de Pozsonyban simán belefér.Biztosan van olyan oldal,ahol meg van adva,melyik kerületben mi a hivatalos ingatlanár négyzetméterenként.Próbálj rákeresni!
2010. máj. 27. 09:27
2/9 anonim válasza:
15-16 alá nem tudod lealkudni. pesten gusztustalanok az ingatlanárak,pedig se parkolni,se közlekedni,se jó levegőt szívni nem lehet ott...
2010. máj. 27. 09:29
3/9 A kérdező kommentje:
igazából én most egyéni véleményekre vagyok kíváncsi, nem is hivatalos adatokra. hidd el, ha az kéne, akkor tudnám, hogy hol keressem, és nem itt tettem volna fel a kérdést.
egyébként köszi. várom a további válaszokat!
akár magáról a lakásról, vagy a lakás és az ára közti összefüggésekről :)
2010. máj. 27. 09:31
4/9 anonim válasza:
bpen általában 250-280ezer per nm. de ez már jó ár, van hogy csak 200ezer. az új lakások nm ára 300ezer per nm.
véleményem szerint sok érte.
alkudni meg meg kell próbálni, én az enyémből 1,2 milliót alkudtam le.
különben szép a lakás, csak tényleg sok az ára. szerintem reálisan max 15 milla.
2010. máj. 27. 09:31
5/9 anonim válasza:
(első válaszoló)A berendezéssel adnák érte csak ennyit,egyébként nem.Próbáld elképzelni bútorok nélkül.54égyzetméter eléggé picurka ennyiért.
2010. máj. 27. 09:48
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy Pesten nem drága... De ne felejtsd el, hogy nem új lakás. Az én lakásom 55 nm, Gyöngyösön kb 8 milliót ér. Nem számít mennyire van felújítva. Az esetleg pár százezret nyom a latban. Esetleg a konyhabútor sokat ér. De gondolj bele: ha vennél egy olcsóbb lakást, akkor is ilyen konyhabútort stb tetetnél bele? Arra gondolok, hogy tetszik-e annyira, hogy ilyen sokat fizess érte. Egyébként a lakás elrendezése nekem tetszik, a környéket nem ismerem.
2010. máj. 27. 09:56
7/9 anonim válasza:
Nekem tetszik a beépített konyha,de egyébként ezen kívül nem látok semmi full extrát benne,mégis csak 54 nm,és persze ez erkéllyel együtt.A szobák elrendezése jó,a konyha,fürdő viszont kicsi.A konyha nagyobb gáz,mert ahogy látom nem lehet egy asztalt körbeülni benne,ami néha hasznos.A miénk 50 nm-er,tehát kb ekkora,mert nincs ekrélyünk,de nálunk a konyha 10 nm ami egy ekkora lakásban luxus.És én tudom,hogy nagyon kicsi a lakásunk,szinte méretre kell bútorokat készítenünk,hogy a legjobban ki tudjuk használni a teret.Sokallom az árat akkor is,ha vidéki vagyok.De úgy hallom nagyon pang az ingatlanpiac a fővárosunkban,szerintem tudnál alkudni.Én max 14-et adnék érte.
2010. máj. 27. 10:07
8/9 anonim válasza:
Szerintem minden renben van a lakással, közel a 4-es villamos, a Körtér, a Kelenföldi Pu és talán egyszer metróállomás is lesz a közelben.
A lakás fel lett újitva, ami szintén költségnövelő tényező, de ha alapos és preciz újitás volt (viz-gáz szerelvényeket, elektromos kábeleket beleértve), akkor ez is egy jó szempont.
A bútorzat meg... Ha tetszenek a bútorok, akkor egy újabb ok, amiért érdemes ezt a házat választanod!
2010. máj. 27. 10:41
9/9 anonim válasza:
Szia !
A lakás nem rossz, de a helyedben még nézelődnék.
Nem ismerem a pesti árakat, mivel itt vidéken, nagyvárosban egy családi házat veszel ennyiért...
Mi is nézünk lakásokat egy ideje, de mindig van jobb,olcsóbb, jobb helyen levő.
Ha az ár-értékarányra a véleményemre vagy kíváncsi,ennyiért nem venném meg semmiképp a lakást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!