Ausztriába költözök, az ottani gimnázium diákjai mennyire befogadóak és mennyire rendesek az újonnan érkezetekkel? (11. -et kezdem)
Ha jól beszélt németül akkor nem lesz semmi gond .
Én álltalános 5.-óta itt élek ausztriában az az első év volt kicsit fura itt mert akkor még azért elég nehezen ment a német . Idén végzős vagyok a gimnáziumban , de megyel tovább főiskolára turisztikával kapcsolatos szakot keresek .
Itt a gimiben semmi gond nem volt pedig rajtam kívül mindenki osztrák én meg csak apai ágon , de nem néztek le . Volt egy osztálytársunk tavaj egy japán csaj aki alig tudott 1-2 szot németül angolul se sokkal többet , na aki nem tud németül rendesen azaz nem tudja meg értetni magát az meg szívta rendesen .
Amúgy mondjuk jol beszéled a nyelvet , be került valamelyik itteni gimibe eleinte eléggé fura lesz meg ilyenek , de be lehet illeszkedni . Annyi hogy itt majdnem mindeki köszön mindenkinek nem tudom miért szokás itt , de semmi para nincs lehetetlen . Olyan gimit keress ahol nem te vagy az egyetlen külföldi . Ha vannak ott még magyarok na akkor laza lesz .
Sok sikert !
Ha meg érted hogy mit mondanak és értik amit te mondasz nekik akkor semmi gond nem lesz . Én Bécsben élek :)
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!