Illatosító házilag? Próbáltátok már?
Figyelt kérdés
Imádom a Lenor Parfumelle illatát és nem csak a ruhákon szeretném érezni. A felmosó vízbe is azt teszek, de azt csak 1-2 napig lehet érezni. Meg tudnám valahogy csinálni illatosítóként?2010. máj. 26. 18:55
1/7 A kérdező kommentje:
Esetleg ha vennék zselé gyöngyöt és ráönteni egy kis vízzel hígítva?
2010. máj. 26. 18:57
2/7 anonim válasza:
Szerintem egy kis vízzel hígítva önts egy párologtatóba. Gyújts alatta mécsest és hátha működik.
3/7 anonim válasza:
Bocs hogy ezt írom, de ne rakj a felmosba, mert elmattítja a köved!De végülis te tudod!Én is szeretem az öblítőm illatát, és tegnap a gőztisztítómba raktam öblítős vizet, és az ülőgarnitúrám kárpitját átgőzöltem vele, meg a függönyeimet!!Tök jó illatuk lett!!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kő van, hanem laminált padló vagy minek hívják. Nem vettem rajta észre semmi változást, meg nem teszek sokat a vízbe, mert tudom hogy ragadhat is.
2010. máj. 26. 22:48
5/7 anonim válasza:
Egy papírzsepit áztass bele higítatlan öblítőbe, másnapra megszárad, akkor tedd a porzsákba, amerre porszívózol, ilyen illat lesz. Másik: üres hajápolós spricnis flakonba tegyél vízzel higítva, pár fújás a ruhásszekrénybe, ágyneműre, függönyre (meg ami eszedbe jut). Az ablaktisztítós flakon nem jó, az túl nagy adagot fúj, a hajápolós meg csak ilyen finom permetet. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Ez jó, még ma kipróbálom. :) Köszönöm!
2010. máj. 28. 10:03
7/7 anonim válasza:
Én is ajánlom a permetezős módszert:DÉn is használom,de én abból a célból,hogy frissek legyenek a ruháim.Ha cigi szagú lesz,de nem piszkos és nem akarom kimosni,akkor bepermetezem öblitős vizzel:) És frissd illatú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!